ThereseØstervoldWorldClass

13 bartendere kjemper om gjev tittel

13 av landets beste bartendere kjemper om seieren i Absolut Invite bartenderkonkurranse på Galleri Tipi i Oslo søndag 5. februar. Konkurransen er unik i og med at deltakerne testes på både kunnskap, drinkmiksing og sensorisk analyse.

Publisert

Therese Storebø Finsås fra Contra i Bergen er en av deltakerne. Hun var nylig også norsk deltaker i World Class i India. (Arkivfoto)

Her er deltakerne i konkurransen:

Luke McInnes fra Soho, Bergen Gunnar Zahl fra Timbuktu, Stavanger Monica Berg fra Ice Bar, Oslo Jesper Hølt fra Bushwick, Oslo Chris Grøtvedt fra Theatercaféen, Oslo Davut Agin fra Jæger, Oslo Fredrik Sandin fra The Sense, Oslo Therese Storebø Finsås fra Contra, Bergen Bjørn Zackrisson fra Onda, Oslo Alex Ruas fra Hotel Bristol, Oslo Eirik Karlsen fra Harry Pepper, Stavanger Johan Bengtsson fra Hotel Bristol, OsloAnders Bakke fra Bar Boca, Oslo

Juryen

De 13 deltakerne skal lage to cocktailer hver som skal bedømmes av juryen som består av: Jan Vardøen. Eier av steder som bl a Bar Boca, Aku Aku, Nighthawk Diner, Villa Paradiso - og tidligere dommer på TV3s MasterChef fra 2010). Han har også forfattet to bøker; ”Barboka” og ”Tøffe Drinker”. Timo Siitonen. Cocktailbareier fra Helsinki som tok andreplass i Absolut Invite Nordisk finale i Stockholm i 2011. Andreas Näslund. Erfaren bartender fra Stockholm som var dommer i Absolut Invite Nordisk finale i Stockholm i 2011.Rune Pal. En av Norges mest kjente kokker med erfaring fra Fogo, Klosteret og Brasserie Blanche.Sammen med Terje Ness driver han per i dag Cru, Oro, Alfred og Onda.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS