QuatarAirwaysFremtidensFlysetebusinessklasskabin
QuatarAirwaysFremtidensFlysetebusinessklasskabin

Dette er fremtidens flyseter

Qatar Airways presenterte denne uka sine nye flyseter for business- og økonomiklassen på en av verdens største reisemesser, ITB Berlin. Setene vil være installert i selskapets nye Boeing 787, som blir en del av flyflåten sommeren 2012.

Publisert

Dette er fremtidens flyseter. Quatar Airways presenterte nye løsninger på ITB Berlin denne uka.

Flysetene er utformet eksklusivt for Qatar Airways og vil gi passasjerene en helt ny flyopplevelse på begge de nevnte klassene.

På businessklasse tilbys en 1-2-1-konfigurasjon der alle passasjerer er garantert en plass ved gangen – akkurat som i andre flyselskapers førsteklassekabin.

Setene kan enkelt omgjøres til en deilig seng for den som vil sove. Med hvert flysete kommer det dessuten en prisbelønt berøringsskjerm der man enkelt kan navigere seg gjennom et interaktivt system med mer enn 1000 filmer, TV-programmer, musikk og spill – akkurat som på en smarttelefon.

Designmessige og tekniske løsninger

På økonomiklasse er det 3-3-3-konfigurasjon. Også her har flysetene helt nye designmessige og tekniske løsninger, slik at de sørger for best mulig komfort og personlig plass. Hvert sete kommer med en 10,6” TV i ryggen på setet foran. Dermed er passasjerene sikret førsteklasses visning av et bredt spekter av underholdning under flyturen.

– Når vi nå snart får våre første Boeing 787-maskiner, er vi glade for å kunne tilby en helt ny opplevelse for våre passasjerer i våre nye flyseter – på verdens nyeste fly. Plass, komfort og et unikt underholdningstilbud for våre passasjerer er viktige sider ved vår nye Boeing 787. Vi jobber hardt for å gi våre passasjerer valuta for pengene og en stor reiseopplevelse, sier Akbar Al Baker, administrerende direktør i Qatar Airways.

Nye fly London - Doha

Qatar Airways er det første flyselskapet i Midtøsten som har lagt inn bestilling på de nye Boeing 787-maskinene. En bestilling på 60 fly ligger fast. I 2012 leveres de første fem flyene, som vil settes i trafikk på ruten Doha-London.

Qatar Airways

Det femstjerners flyselskapet Qatar Airways er rangert som verdens beste flyselskap ifølge Skytrax World Airline Award 2011. Selskapet ble også kåret til "Beste flyselskap interkontinentalt" på svenske Grand Travel Awards 2012.

Qatar Airways vil i 2013 ha en flyflåte på 120 fly og et globalt nettverk med 120 destinasjoner. Flyselskapet har bestilt mer enn 200 fly til en verdi av over 40 milliarder dollar og er en av kjøperne av Airbus’ A380 superjumbo. Fem er bestilt og beregnet for levering i 2012 når den nye flyplassen Doha International åpnes. Du finner mer informasjon på www.ndiaproject.com.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS