Pearl of Scandinavia

DFDS kåret til verdens ledende fergeselskap

DFDS Seaways, som i Norge seiler Oslo-København, ble onsdag kveld kåret til verdens ledende fergeselskap av World Travel Awards – reiselivsnæringens Oscar-utdeling.

Publisert

Pearl of Scandinavia. (Foto: DFDS Seaways)

Prisutdelingen foregikk i Doha, Qatar, og det danske selskapet fikk hard konkurranse fra New Zealand, Baltikum og flere andre europeiske utfordrere før seieren var i havn.

- At DFDS hevder seg så bra internasjonalt gjør noe med stoltheten vår. Å få anerkjennelse for at man gjør noe bra er aldri feil. Vi gratulerer våre engelske kollegaer som mottok prisen på vegne av selskapet, sier Vivian Sivertsen, adm. direktør for DFDS Seaways i Norge.

Over 210 000 personer fra reiselivsnæringen, samt forbrukere, deltok i avstemmingen. World Travel Awards ble etablert i 1993, og anerkjenner, belønner og feirer fortreffelighet på tvers av alle sektorer i den globale reise- og turistindustrien.

Prisen som gikk til DFDS Seaways kom i tillegg til de fem prisene selskapet har mottatt fem år på rad, for å være Europas ledende langdistanse fergeselskap.

Suksessen skyldes kvalitetstilbudet om bord, eksepsjonell kundeservice, samt deres omfattende passasjer-rutenettverk som gjør det enkelt å få tilgang til Europa og Skandinavia.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS