Rezidor logo

Et etisk hotellselskap

Rezidor Hotel Group, som er en del av Carlson Rezidor Hotel Group, er anerkjent som et av de mest etiske selskapene i verden for tredje år på rad. Den amerikanske tenketanken Ethisphere Institute (USA) hedrer hotellkonsernet for reelt etisk lederskap.

Publisert

– Vi er svært stolte over å ha opprettholdt vår status som et av verdens mest etiske selskap siden 2010. Vi arbeider langsiktig med forsvarlig forretningsvirksomhet, og vi omsetter ord til praksis samtidig som vi høyner standarden innen vår egen bransje, sier Kurt Ritter, konsernsjef og styreformann i Rezidor. Verdens mest etiske selskaper ble utnevnt for sjette gang i år, og det var et stort antall nominasjoner og søknader fra bedrifter i over 100 land og 36 bransjer.

Metoden for tildeling av prisen inkluderer undersøkelse av selskapets etiske koder, gjennomgang av tidligere rettstvister og lovbrudd, evaluering av investeringer i innovasjon og bærekraftig virksomhet, gjennomgang av aktiviteter for å bedre selskapets samfunnsansvar samt undersøkelser av nominasjoner fra ledere, aktører i bransjen, leverandører og kunder. – Årets vinner vet at et sterk etikkprogram er en nøkkelkomponent i en vellykket forretningsmodell, og de fortsetter å gå sine etiske standarder etter i sømmene for å holde tritt med et stadig skiftende regelverk, sier Alex Brigham, direktør for Ethisphere.Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS