FirstHotelHaugesund

First Hotels til Haugesund

1. februar 2012 får First Hotels sitt første hotell i Haugesund. Kjeden har ingått en franchiseavtale med Hendersons City Hotel. Hotellet, som ligger sentralt i Haugesund, bytter får samtidig navnet First Hotel Hendersons City, Haugesund.

Publisert

Hendersons City Hotel blir First Hotel Hendersons City Haugesund fra 1. februar.

– Henderson-familien er veldig glad for at hotellet skal bli en del av First Hotels. Vi har tro på at dette skal bli et godt og fruktbart samarbeid for alle parter. I en bransje med svak lønnsomhet og tøff konkurranse er det viktig å ha evnen og viljen til å tenke annerledes, sier direktør på First Hotel Henderson City, Knut Henderson, og fortsetter:

– Hotellkonseptene i Haugesund er like, ingen som skiller seg spesielt ut. Vår visjon er å være et vertskap som til enhver tid lever opp til våre gjesters forventninger. Vi vil sørge for at våre gjester får en annerledes hotellopplevelse fullt av unike minner. Sammen med First Hotels ønsker vi å styrke vår markedsposisjon om fortsatt å være en ledende aktør på Haugalandet.

– Passer i porteføljen

– Vi er stolte og glade over det nye samarbeidet og for etableringen i Haugesund. Hotellet, som er totalt nyrenovert, har en fantastisk atmosfære og er noe utover det vanlige. Det har en veldig flott beliggenhet og passer meget bra inn i vår portefølje. Haugesund er en viktig destinasjon for oss og våre kunder, og med dette samarbeidet styrker vi ytterligere vår posisjon og markedsdekning i Norge. Det er med glede vi ønsker hotellet og dets personale varmt velkommen som en del av First Hotels, sier Lennart Johansson, Commercial Director i First Hotels.

Fakta First Hotel Hendersons City

Et eksklusivt hotell i hjertet av Haugesund by, som tilbyr frokost og kveldsbuffet med fokus på smak og lokale råvarer.

Bygget er fullrenovert fra en gammel sparebank til et boutiquehotell med særpreg. Samtidig som den historiske arkitekturen er tatt vare på, har hotellet et unikt og moderne design.

Hotellet har 53 rom og suiter med en eksklusiv italiensk design, og kan kan også tilby kurs og konferanselokaler med en kapasitet på opptil 30 personer og topp moderne Av-utstyr.

Fakta First Hotels

First Hotels er en av Skandinavias ledende hotellkjeder, med 58 unike hoteller med sentral beliggenhet i utvalgte byer i Norge, Sverige og Danmark.

I kjeden finner du førsteklasses hoteller som First Hotel Grims Grenka i Oslo, First Hotel Reisen i Stockholm, det prisbelønte First Hotel Skt. Petri i København og det anerkjente designhotellet First Hotel Avalon i Gøteborg.

First Hotels målsetning er å tilby kvalitetsopplevelser og individuelle valg. Alle hotellene er unike i stil, atmosfære og innredning.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS