KnutMaroniMatogDrikkeNHO

Ny pris: Årets mat- og drikkeprodusent

Styret i NHO Mat og Drikke har besluttet å tildele en pris til "Årets mat- og drikkeprodusent". Formålet med prisen er å synliggjøre og videreutvikle mat- og drikkeindustrien i Norge. Prisen gis til en bedrift som det siste kalenderåret har utmerket seg positivt innenfor ett eller flere av områdene bedriftskultur, innovasjon og eller produktutvikling, kompetanse og miljø. Bedriften må produsere mat- og eller drikkevarer i Norge.

Publisert

Administrerende direktør i NHO Mat og Drikke, Knut Maroni.

Bedriftskultur

Kandidaten har, eller arbeider målrettet for å skape, en god kultur i bedriften, for eksempel ved å legge til rette for et godt arbeidsmiljø, ha en særegen og positiv kultur blant ansatte, ha en god samarbeidskultur blant ansatte og ledelse og/eller ved å vise et samfunnsengasjement som har positivt innvirkning på bedriftskulturen.

Innovasjon og/eller produktutvikling

Kandidaten utmerker seg ved å arbeide med innovasjon og/eller produktutvikling på en måte som utvikler bedriften og bidrar til lønnsomhet.

MarkedsføringKandidaten utmerker seg gjennom målrettet og vellykket markedsføring.

Kompetanse

Kandidaten utmerker seg ved å sikre bedriften nødvendig kompetanse for nå-/framtid og/eller ved å heve kompetansen innenfor norsk mat- og drikkeindustri, for eksempel gjennom å tilrettelegge for videreutdanning, samarbeide med utdanningsinstitusjoner, delta i kompetanserelaterte prosjekter, rekruttere forskere og/eller ved å ansette lærlinger.

Miljø

Kandidaten arbeider målrettet med miljøfremmende tiltak og kan vise til resultater innenfor dette området, for eksempel gjennom energiøkonomisering, reduksjon av miljøskadelige utslipp, emballasjeoptimering og/eller kildesortering.

Juryen

Det er oppnevnt en jury, bestående av følgende personer: * Administrerende direktør i NHO Mat og Drikke, Knut Maroni * Forbundsleder i NNN, Jan Egil Pedersen * Direktør i Nofima, Camilla Røsjø* Førsteamanuensis på BI, Per Ingvar Olsen * Stortingsrepresentant Svein Flåtten * Redaktør Handelsbladet FK, Are Knutsen Prisen vil bli delt ut på temakonferansen til NHO Mat og Drikke 20. mars 2012. Statutter for prisen finnes på hjemmesidene til NHO Mat og Drikke www.nhomd.noForslag på kandidater til prisen, med begrunnelse, bes sendt til NHO Mat og Drikke v/Nina Skjelbred ns@nhomd.no innen 1. mars 2012.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS