RadissonBluStrand4
RadissonBluStrand4

Radisson Blu Strand Hotel fyller 100 år

Stockholms første kjendishotell jubilerer og innleder 100-årsfeiringen med en unik tidskapsel, festligheter og et år fylt med aktiviteter. Femstjernershotellet Radisson Blu Strand midt i Stockholm skal fylle en tidskapsel med ting som er typisk for 2012. Hotellet skal i løpet av året samle inn gjenstander som til slutt skal oppbevares øverst i tårnet over tårnsuiten.

Publisert

Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm har 100-årsjubileum i år.

– Gjester fra alle verdens hjørner har levert inn gjenstander, blant annet en iPad. Vi ønsker absolutt alle velkommen til å levere inn tidstypiske gjenstander eller forslag til hva vi kan legge i tidskapselen, f.eks en avisartikkel eller noe annet som kan speile vår samtid, sier Eva Kalling-Hansson, Managing Director ved Radisson Blu Strand Hotel.

Forslag kan sendes til tidskapsel.strand.stockholm@radissonblu.com eller skrives på facebook.com/tidskapsel. Mange mennesker har minner fra Strand Hotels 100 år og alle som ønsker er velkomne til å dele dem.

www.radissonblu.se/strand100years kan du lese personlige betraktning og dele minner.

Kjendissuiter

I løpet av jubileumsåret kommer Strand Hotel å innrede et visst antall suiter for å feire noen av sine mest kjente gjester. Det vil også bli produsert en eksklusiv billedbok av hotellets historie og gjester.

"

Tårnsuitens balkong.

Det velkjente hotellet har i årenes løp hatt en mengde prominente gjester. Blant de mest kjente er kanskje Greta Garbo, Whitney Houston, Anita Ekberg, Audrey Hepburn, Ingrid Bergman, Barbara Streisand, Cher, Diana Ross, Sophia Loren, Victoria Beckham, Luciano Pavarotti, Tom Jones, Sting, Lady Gaga, Enrique Iglesias og David Bowie, bare for å ha nevnt noen.

Stockholms møteplass

I tillegg til alle aktivitetene i løpet av året kommer hotellet også til å ha en egen ”Åpent hus dag” for alle interesserte.

Strand Hotel har alltid vært en glamorøs møteplass i Nybroviken. Og siden 1912 har hotellet hatt nærmere tre millioner gjester. Mange gjester har komme igjen, og igjen på grunn av den fantastiske maten og utsikten.

– Hotellet åpnet i 1912 for å kunne tilby kongelige og andre prominente gjester som besøkte Stockholm under sommer-OL et standsmessig sted å bo. Og i løpet av de 100 årene som er gått siden åpningen er både kvaliteten og atmosfæren beholdt, i tillegg til den fantastiske beliggenheten med utsikt over Strandvägen og Nybroviken. Det er helt unikt, sier Eva Kalling-Hansson, administrerende direktør på Radisson Blu Strand Hotel.

Mat med internasjonal touch

og reklamefilm med Greta Garbo

På Strand Restaurant & Lounge meny kan du nyte mat med både svensk og internasjonalt tilsnitt. Iransk kaviar og gåselever var noen av rettene som ble servert ved innvielsen av Maritim 1954.

Menyen var formet som en fisk og ingen av rettene kostet over 18 svenske kroner. På veggene hang malerier av Chagall, Picasso og Miró. På hjemmesiden finnes til og med en reklamefilm som ikonet Greta Garbo spilte inn på hotellets restaurant på takterrassen.I løpet av det kommende året serverer hotellets restaurant og bar mat som er inspirert av Strand Hotels historie. Her serveres også det omtalte og fremgangsrike matkonseptet Brain Food som holder deg frisk og pigg hele dagen

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS