Riga - foto iStockphoto

Riga - et eldorado for barnefamilier

Riga, hovedstaden i Latvia, har nesten alt en barnefamilie på ferie kan ønske seg. Adrenalinfylte aktiviteter for barn i alle aldre, spennende underholdning og gode familieopplevelser med kanalbåter, hest og vogn eller gammeldags trikk.

Publisert

Byen i seg selv tilbyr også den beste kombinasjonen av arkitektur, rekreasjon, kultur og matopplevelser.

Denne sommeren kan Riga i tillegg tilby et usedvanlig mangfoldig utvalg av events og aktiviteter.

Kultur- og underholdningstilbud

Få europeiske byer kan tilby flere spennende arrangementer denne sommeren enn Riga. Fra mai og ut september vil byen begeistre med en hel rekke kultur- og underholdningstilbud i verdensklasse.

Alt fra musikk og dans til attraktive kunstutstillinger. I tillegg arrangeres «Nordea Riga Marathon”, “Riga City Festival” og “Summer solstice feast Līgo!», som trekker besøkende fra hele verden.

En vakker by

Riga er en av de vakreste byene i Europa og kombinerer en fasinerende kulturell og historisk arv med moderne infrastruktur og førsteklasses hoteller.

Både gamlebyen og Rigas sentrum er inkludert på UNESCOS verdensarvliste. Byen omtales også som selve juvelen av Art Nouveau.

Mye å finne på

Riga er et funn for barnefamilier. Riga Zoo ligger i vakre omgivelser og gir muligheter for å møte mange spennende dyr. Klatreparken, Lido familiepark og "Go Planet" er tre av flere attraksjoner hvor barna kan utfordre seg selv og få fartsfylte minner.

Og felles opplevelser og nærkontakte med denne vakre byen får man gjennom kanalerbåter, en tur i gamlebyen med hest og vogn eller promenade i parken "Bastion Hill". Riga har også et stort utendørs folkemuseum hvor man kan lære mer om hvordan regionens folk levde og bodde i eldre tider. Og rett utenfor byen finnes en stor utendørs badepark.

Trivelig miljø

Uansett hvor du er i Riga, er du aldri langt unna en hyggelig cafe, bar eller restaurant hvor man kan kos seg og ta en pause.

Riga er en matby som tilbyr alt fra tradisjonell mat av høy kvalitet til det siste innen det kontinentale og urbane kjøkkenet. Hyggelig og avslappet service får du på kjøpet uansett.

Pressemeldin

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

g

"
Powered by Labrador CMS