ScandicVulkanHSMAIPris
ScandicVulkanHSMAIPris

Scandic Vulkan fikk pris i HSMAI-kåring

Under en tilstelning på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, ble den prestisjetunge HSMAI European Awards 2011 tildelt seks europeiske reiselivsvirksomheter og -ledere sist uke. Scandic Vulkan, Scandic-kjedens nye hotell i Vulkan-området i Oslo, tok igjen hjem en prestisjetung pris: Concept Hotel of the Year.

Publisert

Tine Birkeland, Concept Communication, Axel Huus, Salgs- og Markedsdirektør Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør Scandic Hotels Norge, Kristine Schaug, Country Marketing & Communication Manager Scandic Hotels Norge mottok prisen.

HSMAI European Awards er en anerkjennelse av fremtredende eksperter og ledere innen reiselivsbransjen, som bidrar med en innovativ og nytenkende tilnærming til den ekspansive næringen.

I jurybegrunnelsen heter det blant annet:

”Vinneren har en evne til å tenke utenom boksen og å bryte gamle vaner. Gjennom et friskt og nytt design og med en kreativ markedsføring har de skapt interesse og nysgjerrighet om nye produkter”.

Scandic Vulkan

Scandic Vulkan. (Foto: Morten Holt)

Et moderne hotell med en attraktiv beliggenhet på Vulkan i Oslo, langs Akerselva og kun et steinkast fra Grünerløkka. Hotellet åpnet i oktober 2011. Vulkan er et område i Oslo som representerer innovasjon, kreativitet og kultur. Hotellet ligger mellom trendy Grünerløkka med koselige kafeer, utesteder og parker, samt kulturinstitusjoner og kreative skoler, og koselige St. Hanshaugen. Scandic Vulkan det første hotellet i Norge i energiklasse A.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS