Ørjan Johannessen dessert2

Skal kåre Årets Matgledebedrift 2012

Norges Bocuse d’Or-deltaker Ørjan Johannessen, TINE og Norges Kokkemestres Landsforening står klare for å finkjemme Norge etter den mest matglade storhusholdningsbedriften i 2012. Nok en gang arrangeres Årets Matgledebedrift i samarbeid mellom TINE og NKL. I år er det Ørjan Johannessen som skal være juryformann og reise rundt på besøk til alle finalistene.

Publisert

Bocuse d`Or-deltaker Ørjan Johannessen er juryleder for Årets Matgledebedrift 2012. (Foto: Morten Holt)

– Det finnes utrolig mye talent blant norske storhusholdningskokker, og det er hyggelig å være med å inspirere og løfte dem frem gjennom Årets Matgledebedrift, sier Johannessen.Som Bocuse d`Or- deltager vet stjernekokken hva slags effekt en stor konkurranse har på lagfølelsen og kreativiteten. – Som juryformann vil jeg legge vekt på deltagernes forståelse for råvarer og gode smakskombinasjoner. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Johannessen, som nå er i full gang med forberedelsene til Bocuse d’Or i Europe i Brussel i mars.

Kreativitet og matglede i sentrum

Jurymedlem og president i Norges Kokkemesteres Landsforening Kristine H. Hartviksen gleder seg til å se alt det flotte og kreative som blir gjort ute på norske serveringssteder. –Det er helt fantast isk og det varmer virkelig et kokkehjerte. Årets Matgledebedrift er en konkurranse som gir kokker over hele landet en piff til å yte det lille ekstra. Vi kommer til å legge vekt på kreativitet, nytenkning, samhold og matglede, sier hun.

Reise til Bocuse d`Or i førstepremie

Førstepremien i Årets Matgledebedrift 2012 er en matfaglig reise til verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d`Or i Lyon, et helårsabonnement på Kjøkkensjefen og en flott statuett.–Vi tror dette kan bli en inspirerende opplevelse for vinneren av Årets Matgledebedrift 2012, som vil bidra til å løfte kreativiteten og matgleden enda ett hakk, sier Brita Unnerud, senior prosjektleder i TINE Salg Storhusholdning.Andre- og tredjepremien er en matfaglig reise i Norge, i tillegg vanker det flotte premier til vinnerne av delkonkurransene. Påmeldingen til Årets Matgledebedrift 2012 skjer elektronisk på TINE Storhusholdnings nettsider. Klikk her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS