TinaNordstrøm1

Tina Nordstrøm lager TV med Salmalaks

Den svenske TV-kokken Tina Nordstrøm besøkte nylig Salmas produksjonsanlegg på Bømlo for å se hvordan laksefiletene blir laget. Nå skal Salma på menyen på svenske TV4.

Publisert

Tina Nordström.

Med seg hadde TV-stjernen et team fra svensk TV4, som lager et timelangt program, med Salma i sentrum.

Tina Nordström lager en enkel Salma-rett på norske svaberg i forbindelse med TV-opptak for svensk TV4.

Flere oppdretts- og produksjonsanlegg ble besøkt, i tillegg til å tilberede retter med råvaren til TV-programmet.

Tinas sommermat

Tinas program fra Salma-land er en del en programserie i fire deler, kalt Tinas sommermat, hvor poenget er å følge råvaren fra opprinnelse til smakfulle retter laget på stedet og sammen med en kjendis.

Tina Nordstrøm skal spille inn resten av programmet med å lage mat med SALMA som hovedingrediens hjemme hos den kjente svensken Robert Aschberg, og hele matprogrammet blir vist på svensk TV4 i sommer. Serien starter 4. juli.

Vil ha gjennombrudd i Sverige

– SALMA har lenge jobbet seg filet for filet inn på det svenske markedet, og dette håper vi kan hjelpe oss til et gjennombrudd for oss i Sverige. Vi hadde friskt godt vestlandsvær under besøket, og både Tina og de andre i TV-teamet koste seg på Bremnes og i Bømlo sier markedssjef Inger Saxebøl.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS