Groed Copenhagen

Verdens første grøtrestaurant

Verdens første rene grøtrestaurant har åpnet i Jægersborggade i København. ‘Grød’ vasker bort fattigdomsstemplet fra grøten og gjør at den forsvarer klassifisering som gourmatmat, skal vi tro utallige medier som står i kø for å skrive om det nye grøtfenomenet.

Publisert

Hva med speltgrøt – med kastanjepuré, eplebiter og brente mandler? (Pressefoto)

Martin Daniali (21) og Lasse Skjønning Andersen (23) heter gründerne og driverne. De satser først og fremst på morgenpublikummet og åpner derfor allerede klokken syv på hverdager. Men ifølge de to grøtentusiastene kan man saktens spise grøt også til lunsj og middag.

Spenstig risotto

– Som middag vil man for eksempel kunne få risotto, som vi peprer opp med nordiske råvarer. Om høsten vil vi lage risotto med sopp og om vinteren med rødbeter, opplyser Lasse Skjønning Andersen.

Altså glem grøt kokt på melklister. På `Grød` i København er det speltgrøt som gjelder – med kastanjepuré, eplebiter og brente mandler.

Billige grøttallerkener

Prisene? Billig! Frokost- og lunsjtallerken koster 35 DKK, en middagstallerken 50 DKK, mens en dessert kommer på 25 DKK.

Fastfood.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS