EgenciaEspenAsheimRobertWGreyber
EgenciaEspenAsheimRobertWGreyber

Via Travel solgt til Egencia

– Egencia, et Expedia, Inc. (NASDAQ: EXPE) selskap, offentliggjorde i dag at det har inngått avtale om å kjøpe Via Travel, det største forretningsreisekonsernet i Norden. I fellesskap vil de to selskapene tilby bransjeledende forretningsreiseløsninger over hele verden.

Publisert

Espen Asheim og Robert W. Greyber.

– Vi er meget godt fornøyd med å få VIA Travel, Nordens største aktør innenfor forretningsreiser, med på laget. VIAs klare ambisjon om å levere den absolutt beste servicen til sine kunder passer perfekt med Egencias kunden-først tilnærming», sier Rob Greyber, President i Egencia.

– Sammen vil VIA Travel og Egencia tilby unike, innovative og globale løsninger til bedrifter og organisasjoner, støttet av global og lokal markedskunnskap, og bransjeledende teknologi, sier han.

Større utvalg

– Våre kunder er første prioritet. Sammen med VIA Travel vil vi kunne tilby våre kunder et stort utvalg forretningsreiseløsninger, og sette ytterligere fart når det gjelder teknologisk innovasjon, tilfører Christophe Peymirat, SVP EMEA & APAC i Egencia.

– Det å bli en del av verdens største forretningsreisekonsern, er et spennende steg for VIA Travel. Egencias globale nedslagsfelt, teknologiekspertise og en perfekt overlappende tilstedeværelse betyr at vi samlet har enda mer å tilby til både kunder og ansatte, sier Espen Asheim, CEO i VIA Travel Group.

Størst i Norden

VIA Travel Group ble etablert i 1997, og er det største forretningsreisekonsernet i Norden. I tillegg til forretningsreiser, tilbyr selskapet også konferanser, møteplanlegging, events og gruppereiser, ferie- og fritidsreiser, sjømannsreiser og mer.

– Forretningsreiser er en voksende del av Expedia, Inc’s totale forretning. Sammen vil VIA Travel og Egencia kunne tilby et solid globalt tilbud til sine bedriftskunder. Vi er oppglødd over å kunne ønske VIA Travel velkommen til Expedia, Inc. familien, og ser frem til å drive frem innovasjon og tilby uovertruffen service innenfor forretningsreiser over hele verden, sier Dara Khosrowshahi, CEO i Expedia, Inc., morselskapet til Egencia.

Avtalens finansielle vilkår er ikke offentliggjort. Den endelige overtakelsen forutsetter godkjennelse fra relevante konkurransemyndigheter.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS