ThonJunior
ThonJunior

Legger til rette for barnefamiliene

Thon Hotels vil gjøre sommerferien best mulig for barnefamiliene. – Ved å innrette hotellene på barnas premisser håper vi å kunne gi hele familien den ferien de fortjener, sier markedsdirektør i Thon Hotels, Turid Nyeggen. I dag starter Thon Junior-sesongen.

Publisert

Thon Hotels legger til rette for barnefamilier i sommer. (Foto: Thon Hotels)

Når sommersesongen nærmer seg, forsvinner de fleste forretningsreisende fra hotellene. Da melder barnefamiliene sin ankomst. Dette har Thon Hotels tatt konsekvensen av, og 22. juni starter Thon Junior-sesongen. Ambisjonen er å tilrettelegge hotellferien for både store og små.

– Vi vet at når barna har det bra så har de voksne det bra. Kundetilfredshets-målinger viser at åtte av ti barnefamilier ønsker å komme tilbake til et Thon Junior-hotell, og det sier oss at vi treffer et behov her, sier Nyeggen.

Fra forretningsreisende til sjokolademelk

Til daglig er mange av disse hotellene først og fremst belagt med forretningsreisende. Hamskiftet fra konferansehotell til familiehotell krever endringer. Tilretteleggingen begynner allerede i resepsjonen med egen innsjekkingsskranke hvor en liten trapp gjør at de minste selv kan klatre opp og sjekke inn på hotellet.

Sjokolademelk på bordet, pannekaker på menyen og oppskåret frukt i morsomme figurer er blant de fristelsene man finner på barnas egen frokostbuffé. Store familierom er prioritert, og lekekroken blir størst mulig grad blir plassert slik at foreldrene kan følge med fra spisesalen. I tillegg kan barna se på barnefilmer fra egen TV-kanal.

24 Thon Junior-hoteller

Thon Junior ble lansert på 19 hoteller i 2006. I disse dager forbereder 24 hoteller seg til å ta i mot barnefamiliene.

– Vi har et konsept og et sett med kriterier i bunnen, men nøkkelen til suksessen er det lokale engasjementet ute hos hotellene. Her kan kreativiteten virkelig blomstre og hotellene arrangerer alt fra tigerjakt i Slottsparken til skattejakt på hotellet, sier Nyeggen.

Kårer årets Thon Junior-hotell

For å oppmuntre de enkelte hotellene til å gjøre opplevelsen best mulig for barnefamiliene kåres ved sesongslutt årets Thon Junior-hotell.

I fjor vant Thon Hotel Oslo Panorama som blant annet hadde ansiktsmaling og ballongslipp fra taket. Hotellet fikk meget høy score på gjesteevalueringer og oppnådde toppscoren 5,6.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS