QualityHotelEdvardGrieg1
QualityHotelEdvardGrieg1

Quality Hotel Edvard Grieg utvider

Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen utvider og mer enn dobler romkapasiteten. Med en ny konferansesal på mer enn 1000 kvadratmeter og 373 rom, vil nye Quality Hotel Edvard Grieg bli blant de største på Vestlandet. Det ble klart etter at Quality Hotels nylig signerte avtale om utvidelse av hotellet med gårdeier EGD. Nye Quality Hotel Edvard Grieg skal stå ferdig i januar 2015.

Publisert

– Vi ser en fantastisk vekst i Vestlandets hotellmarked. Den veksten har vi store planer om å være en del av. Derfor realiseres nå våre store visjoner om Quality Hotel Edvard Grieg, uttaler Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Quality Hotel Edvard Grieg ligger sentralt plassert, kun fem minutter fra Bergen lufthavn Flesland, og et kvarter unna Bergen sentrum

Hotellet får 373 rom, 11 nye møterom og en konferansesal på 1000 kvadratmeter.

– Ledende konferansekjede

– Dette er et viktig steg på veien mot å gjøre Quality til Nordens største og viktigste kjede innen konferanse, uttaler administrerende direktør i Quality Hotels, Eivind Tangvik.

– Det blir Bergens største hotell, med en kapasitet som gjør at de kan ta de største arrangementene i Norge. Hotellet ligger i et område med stor ekspansjon, og vil se mange nye arbeidsplasser. Med Quality Hotel Edvard Grieg vil vi tilføre markedet mange nye arrangementer. Det blir et fantastisk hotell som vi er veldig stolte av å kunne realisere sammen med EGD, fortsetter Tangvik.

EGD og Nordic Choice Hotels

Det er Nordic Choice Hotels som drifter hotellet. Gårdeier er Døsvig-familien gjennom selskapet EGD.

– EGD har samarbeidet med Nordic Choice Hotels i 15 år. Det har vært et meget godt og fruktbart samarbeid. Nå gleder vi gleder oss til å se et enda større hotell på kanskje Norges flotteste hotelleiendom, uttaler Espen Galtung Døsvig i EGD.

– Bedrifter over hele Vestlandet har behov for et hotell med denne kapasiteten, og nå kommer det, endelig, sier han.

– Gir nye muligheter

Hotelldirektør Sølve Prestegård, mener utvidelsen er noe Vestlandet trenger.

– Vi tror hotellet vil tiltrekke seg spennende konferanser og arrangementer de størrelsesmessig ikke har hatt mulighet til å arrangere på Vestlandet tidligere. Hotellet dekker et uttalt behov markedet har for større og bedre. Det er ingen tvil om at Quality-kjeden skal svare på det behovet, sier hotelldirektør Sølve Prestegard.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS