Rezidor skyline.JPG
Rezidor skyline.JPG

Kåret til verdens beste hotellkjede

Carlson Rezidor Hotel Group vant den prestisjefulle prisen «Hotel Group of the Year», under Worldwide Hospitality Awards 2012.

Publisert

Carlson Rezidor Hotel Groups portefølje omfatter over 1300 hoteller.

Carlson Rezidor Hotel Group får prisen for sine fremragende prestasjoner innen de fire kategoriene utvikling, innovasjon, HR og forretningsdrift. Prisen ble utdelt under Worldwide Hospitality Awards 2012, som nylig ble arrangert i Paris.

President og CEO i Rezidor, Kurt Ritter

Samarbeid til topps

Det var Trudy Rautio, President og CEO i Carlson, og Kurt Ritter, President og CEO i Rezidor, som mottok prisen på vegne av hotellkjeden.

– Carlson Rezidor Hotel Group ble dannet i januar i år. Å bli utnevnt til verdens beste hotellkjede etter så kort tid, er derfor en stor ære. Utmerkelsen er et fantastisk kompliment til det samarbeidet vi har verden over. Den er et resultatet av dedikerte medarbeidere som hver dag lever ut vårt slagord «Yes, I Can!». Vi sender en stor takk til alle våre 80 000 ansatte, fordelt på 81 ulike land, sier Trudy Rautio og Kurt Ritter.

Har løftet driften

Sveitseren Kurt Ritter er mannen bak hotellkjedens suksess i Midtøsten og Afrika. Han har vært President og CEO i Rezidor siden 1989, og har bidratt til å gjøre selskapet både mer dynamisk og innovativt. Ritter er kjent for sin genuine tro på gjestfrihet, og sin klare og tydelige tilnærming til utfordringer.

Han slutter i stillingen ved årsskiftet, og blir etterfulgt av Wolfgang M. Neumann.

Ritter vil imidlertid arbeide som strategisk rådgiver for Carlson ut 2013.

Hotellenes Grand Prix

The Worldwide Hospitality Awards ble etablert av Georges Panayotis, President og CEO i MKG Group. Dette er en internasjonal konkurranse, der hotellkjedene selv får mulighet til å løfte frem sine prestasjoner. Juryen for The Worldwide Hospitality Awards består av lesere av det anerkjente magasinet Hospitality-On.

Powered by Labrador CMS