BestWesternLOGO

Lanserer Best Western Meetings

I de siste årene har Best Western Hotels Norway fått flere store kurs- og konferansehoteller inn i kjeden. Som et resultat av dette ønsker Best Western å tilby Best Meeting - unike møteplasser i Norge.

Publisert

Best Meeting er en sammenslutning av hoteller i Best Western som har kurs- og konferansefasiliteter, og som ønsker å satse på dette markedet.

Samme mal

Felles for alle disse hotellene er at de følger en felles standard man er blitt enige om. Alle hotellene er unike med sine egne særpreg, som gjest skal du alltid kunne forvente at de felles standardene er de samme. Best Meeting er et utrykk som angir tonen for vår ambisjon når du velger å legge et møte eller en konferanse hos hotellkjeden, heter det i en pressemelding fra Best Western i Norge.

–De fleste hoteller tilbyr gode møterom med moderne teknisk utstyr. Det er rammen og opplevelsen rundt det faglige innholdet som ofte løfter et møte fra å være godt til å bli eksepsjonelt! Og det er akkurat dette våre Best Meeting-hoteller ønsker å formidle, sier Hege Ramm, CEO, Best Western Hotels Norway.

Fellesstandarder

Fellesstandarder for hotellene som er med i Best Meeting:

• Minimumskapasitet på 20 personer i helpensjon – en god matopplevelse er en viktig del av møtet

• Isvann/kaffe/te hele dagen, internett tilgang, standard utstyr og personlig oppfølger av møtene før, under og etter

• Alle hotellene tilbyr en variert aktivitetsmeny utenom konferansen

• Teknisk utstyr

Pr i dag har Best Western 15 hoteller som er med i Best Meeting, fra Alta i nord til Halden i sør. Totalt har kjeden 28 hoteller i Norge.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS