Miele3EspenTho

Miele med nytt signalbygg

Proff-salgssjef Espen Tho ønsker velkommen til nytt Miele-bygg i Asker. Med showroom på 900 kvadratmeter og moderne fasiliteter for faglige input, ser den tyske produsenten frem til å øke markedsandelen i Norge.

Publisert

Den norske Miele-sjefen Dag Steenfeldt-Foss (i midten) er stolt av det nye signalbygget. Markus Miele (t.v.) og Reinhard Zinkann fra toppledelsen i det tyske familieselskapet, gleder seg over den gode markedsføringen mot E18. (Foto: Even Rise)

– Vi er stolte og glade for å kunne tilby publikum og forhandlere et utstillingsvindu og inspirasjonssenter, sier administrerende direktør Dag Steenfeldt-Foss i Miele AS.

Mieles nye bygg ligger like ved E18 i Asker.

I høst forlot de sine gamle lokaler på Rud, til fordel for selvfinansiert nybygg. Dette er på 5600 kvadratmeter langs Nesbruveien i Asker.

Nye muligheter

Salgssjef Espen Tho i Miele Professional ser frem til å kunne ta i mot proffkunder i det nye senteret. Tidligere har visnings- og demonstrasjonsmulighetene vært begrenset.

Salgssjef Espen Tho i Miele Professional viser frem en av Mieles stoltheter innen oppvask. (Foto: Even Rise)

– Det er betydningsfullt for oss å kunne vise frem produktene våre. Derfor er det åpent fra mandag til og med lørdag, sier Tho.

Miele AS har satset mest innen vaskeridelen av proffmarkedet. Oppvaskmaskiner for storhusholdningbransjen kommer på en god andreplass. En spissing av oppvasksegmentet i form av rengjøringsutstyr for medisinteknikk, utgjør også en stadig viktigere del av omsetningen. Dette handler om desinfeksjons- og steriliseringsutstyr for blant annet sykehus, tannleger og laboratorier.

Miele Professional - viktig avdeling

– Miele Professional er en viktig avdeling for oss, sier Steenfeldt-Foss.

I det nye bygget er det foruten kontorer og utstilling, et stort verksted og delelager. Det er også prioritert å ha egnede lokaler for produktopplæring, lanseringer, matkurs, samt andre kursopplegg. I tillegg til de 5600 kvadratmeterne som utgjør selve bygget, er det også 2000 kvadratmeter for parkering.

Les mer om Miele og deres nye Miele Center i neste papirutgave av Horeca (nummer 8 2012).

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS