ClarionStavanger
ClarionStavanger

”Et hotell med god samvittighet”

Nordic Choice Hotels satser videre i Stavanger og vil bygge Stavangers største konferansehotell. Nå skal høvdingsetene bringes tilbake til Stavanger. 14.8.2014 kl. 14 vil dørene åpnes for det nye Clarion-hotellet, som kanskje får navnet Energy – fordi det vil bli et svært miljøvennlig ”hotell med god samvittighet”, som Petter A. Stordalen sier.

Publisert

Slik er det tenkt at det nye Clarion-hotellet i Stavanger vil bli.

– Stavanger er en by som tvinger oss til å satse videre. Det er en internasjonal by som aldri slutter å vokse. Stavanger er på vei til å vokse inn i himmelen og må gjenreise høvdingesetene. Det gjør vi med dette hotellet. I Norge er det Stavanger som er mulighetenes by. Snart er det ingen som forstår hvorfor ikke Stavanger er hovedstaden i Norge, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Hotellet ligger rett ved siden av nye DNB Arena. Det vil få ca 400 rom, treningsrom og vil bli bygget i energiklasse A.

”Et hotell med god samvittighet”

– Det er ingen som sier at vi må bygge i energiklasse A. Men vi gjør det fordi det er riktig for klimaet og fremtidens generasjoner. Det blir et hotell som med god samvittighet kan stå i minst hundre år, uttaler Stordalen.

Storsalen vil være på 1000 kvadratmeter. Til sammen er det 2000 kvadratmeter konferansefasiliteter. Hotellet vil bli det største i Stavanger.

– Det blir et hotell for de store anledninger. Med dette hotellet befester Nordic Choice Hotels sin posisjon i Stavanger, som den mest nyskapende og største kjeden, uttaler administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Clarion Energy?

Utbygger Arthur Buchardt er strålende fornøyd med prosjektet.

– Snøhetta har tegnet Norges mest spennende hotellbygg, med den beste beliggenheten for en ny nasjonal møteplass i Stavanger. Et mulig navn på hotellet er Energy, som representerer Rogaland med sin iboende energi for nyskaping og verdiskaping. Samtidig signaliserer det den energien Nordic Choice har som kjede og som de ansatte vil møte gjestene med.

En uformell døping av tomta skjedde torsdag 4. oktober.

Les den første publiserte saken om hotellet på Horecanytt.no her

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS