Foodtech NYLOGO2012
Foodtech NYLOGO2012

Fra AE Foodtech til Foodtech Interiør og Storkjøkken

AE Foodtech AS er historie etter bare drøyt to års virketid. Nå heter selskapet Foodtech Interiør og Storkjøkken, som igjen er eid av Foodtech Gruppen AS. Navneskiftet skjer 1. oktober. Marita Løhren er daglig leder for Foodtech Interiør og Storkjøkken.

Publisert

AE Foodtech var tidligere eid av holdingsselskapet til AE og Foodtech Gruppen. Nå har sistnevnte selskap kjøpt alle aksjene i selskapet.

Foruten Foodtech Interiør og Storkjøkken, er Foodtech Bakeri og Industri og Foodtech Service under paraplyen Foodtech Gruppen AS.

AE Foodtech var et resultat av sammenslåingen mellom Foodtech Interiør og Storkjøkken og AE Storhushold i 2010.

Les mer om sammenslutningen i 2010 her

Svakt 2011-resultat

I 2011 ble også netthandelbutikken 2080.no etablert under paraplyen AE Foodtech. Det drives nå videre som et eget frittstående selskap. Steinar Larsen er daglig leder for 2080.no.

Etter det Horeca/Horecanytt.no erfarer, skal det ha blitt vesentlig mindre igjen på bunnlinjen til AE Foodtech i 2011 sett i forhold til 2010.

Totalt var omsetningen på om lag 115 millioner kroner i fjor.

Eiersammensetning i det nye selskapet

Nye Foodtech Gruppen AS eies Ellefsen Invest (35 %), Fremar AS (25 %), Toe AS (20 %), Copiloten (15 %) og Food Tech Gruppen AS (5 %).

Per-Erik Ellefsen er daglig leder for Foodtech Gruppen, mens Per Ludwig Dahl er styrets leder. Foruten de to nevnte sitter også Raymond Wiig og Paal Vegard Jahrman i styret for Foodtech Gruppen AS.

Fra mel til munn

"

Foodtech Gruppen AS består av selskaper som til sammen er totalleverandør av teknisk utstyr, design og service ”fra mel til munn”. Selskapene leverer utstyr innen bakeri, industri, interiør og storkjøkken.

Les mer om Foodtech Gruppen her

Foodtech Interiør og Storkjøkken AS

Foodtech Interiør og Storkjøkken AS leverer utstyr innen innredning, møbler, teknisk utstyr, bake-off, drikkesystemer og storkjøkken til serverings/horecabransjen. Selskapet ønsket å skape komplette løsninger med søkelys på optimal logistikk, stoppeffekt og design.

Foodtech Interiør og Storkjøkken søker for øvrig nå etter ny ”prosjektselger storkjøkken”. Det kan du lese mer om i en annonse i den kommende utgaven av Horeca (nummer 6 2012), som er rett rundt hjørnet.

Marita Løhren er daglig leder for Foodtech Interiør og Storkjøkken.

Foodtech Bakeri og Industri AS

Foodtech Bakeri og Industri AS leverer utstyr til næringsmiddelindustrien med hovedfokus på baketeknikk. Bakeri og Industri har et salgsteam med lang erfaring og kunnskap om produksjonsprosesser, god prosjektering og en effektiv gjennomføring.

Foodtech Service AS

Foodtech Service AS bistår med service på produktene. De har et landsdekkende servicenett, supporttelefon, erfarne servicemedarbeidere og montører, og et komplett delelager.

Foodtech Gruppen AS

Foodtech Gruppen AS styrer økonomi, administrasjon og back-office for alle selskapene.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS