SvanerentSkøyen

Gjør svanerent på Skøyen

Eurest har valgt å Svanemerke renholdstjenesten på Skøyen. Avdelingen rengjør for Storebrand Eiendom, Cap Gemini og Multiconsult. Eurest er en del av Compass Group som er en global leverandør av måltidsservice og facility servicetjeneste

Publisert

Fra venstre Gjermund Oskarsen, Tone Messenlien Seiz, Inge Kolstad, Alvhild Hedstein (Miljømerking), Cathrine Thaulow og Nina Fuglesang.

– Valget er enkelt når det gjelder miljøtilpasning. Kravene er skarpe og kontrollen er grundig. Nå har vi bevis på at vi leverer en garantert miljøtilpasset renholdstjeneste sier driftsjef for Facility Services og renholdstjenesten i Eurest, Cathrine Thaulow.

Over tid

For å klare Svanekravene har avdelingen måttet styrke kildesorteringen, redusere kjemikalieforbruket og forbruket av plastposer.

I tillegg stilles det krav til miljøledelse for å sikre at kravene oppfylles over tid. Miljøledelsessystemet til Eurest har virksomhetens ISO 14001 sertifisering som basis. Fagansvarlig – renhold Marit Finstad og utviklingsansvarlig - FS Nils Finstad har bidratt med å tilrettelegge det kvalitetsstyrte renholdet og med valg av miljømerkede renholdsmidler.

Miljøkrav

– Det stilles oftere og oftere miljøkrav både til renholds- og til kantinetjenester. Vi følger nøye med på utviklingen og vil ligge i forkant når det gjelder å innfri når kunden stiller klare krav» sier administrerende direktør i Compass Group Norge, Inge Kolstad.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS