HiltonMalmøCity

Hilton Malmö City blir igjen Scandic-hotell

Hotellet som reiser seg over kjøpesenteret Triangeln i Malmö var lenge Scandics flaggskip i byen. I 2002 tok Hilton over driften. 10 år senere har igjen Scandic tegnet en avtale med Vasakronan om å igjen ta over hotellet, som er Malmös tredje høyeste bygning.

Publisert

31. desember blir Malmö City igjen et Scandic-hotell.

Hilton forlater hotellet 31. desember 2012.

Scandic får med dette hotellet fire hotell i Malmö: Scandic S:t Jörgen, Scandic Kramer, Scandic Segevång och Scandic Malmö City.

Et landemerke i Malmö

Handikapambassadør hos Scandic, Magnus Berglund. (Foto: Scandic)

Scandic Triangeln er et landemerke som de aller fleste malmöbor, og de som besøker byen, har sett og har en relasjon till.

Det er et klassisk hotell, som etter renovering, vil komplettere Scandics hotelltilbud i Skåne-byen. Hotellet har store rom, et stort antall møte- og konferanserom, samt sal for festligheter noe som i dag savnes Scandics hoteller i Malmö.

Skal totalrenoveres

– Beliggenheten for dette hotellet er helt perfekt, og det kjennes godt å ta dette tilbake i Scandic-regi når hele Triangeln er ferdig renovert i løpet av 2013, sier Joakim Elveroth, som er hotelldirektør for Scandic S:t Jörgen og distriktsdirektør for Scandic Region Syd i Sverige.

Scandic skal sammen med eierne, Vasakronan, totalrenovere hotellet med start i 2013. Sammen med handikappambassadøren Magnus Berglund skal det tilrettelegges for alle.

Les også: Kåret til årets hotellbygg

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS