NorgesBesteKokkekollega2012 BANNER
NorgesBesteKokkekollega2012 BANNER

Kårer "Norges Beste Kokkekollega" i 2012

Har du en arbeidskollega som alltid stiller opp, som inspirerer, jobber hardere enn de fleste eller som spiller de beste sangene på kjøkkenet? Nå har du muligheten til å gjøre heder på han eller henne – det er nemlig igjen tid for å stemme frem Norges Beste Kokkekollega.

Publisert

Illustrasjonsfoto

Kåringen arrangeres årlig av Unilever Food Solutions (Knorr Piske), og er åpen for ansatte i storhusholdningsbedrifter.

Tittelvinneren er den som får flest stemmer på Facebook innen 18. desember.

Eirik Marthinsen vant i fjor

I fjorårets kåring var det Eirik Marthinsen fra Elvebredden Catering som gikk av med seieren. Han ble nominert av sin leder Espen M. Gryt, som beskrev Eirik som energisk, kreativ og alltid blid som en sol. Men hvem vinner den gjeve tittelen i år og med hvilken begrunnelse?

Morten Karlsen, Country Manager hos Unilever Food Solutions, håper at mange også i år tar seg tid til å nominere og stemme frem arbeidskollegaer som har “det lille ekstra” på kjøkkenet.

Ikke bare faglig, også sosialt

– De fleste kokkekonkurranser berømmer den beste kokken matfaglig sett, men vi ønsker også å gi heder og ære til dem som gjør en ekstra innsats på kjøkkenet for å skape et godt miljø og en bra arbeidsplass. Det kan gjerne være den beste kokken, men alle som jobber på et storkjøkken kan vinne denne tittelen, både faglærte og ufaglærte. Så nå er det opp til dere der ute å nominere og stemme frem sine favoritter, forklarer han.

Karlsen kan røpe at du har god grunn til å juble om din kandidat blir kåret til Norges Beste Kokkekollega.

" – Både vinneren av tittelen Norges Beste Kokkekollega, den som nominerte vinneren og en tilfeldig stemmegiver får hver et reisegavekort til 5000 kroner. Så kan de alle reise på ferie sammen hvis de ønsker det, sier han lurt.

Lett å jobbe med

Arrangøren er spent på hva som blir vektlagt og hvilke begrunnelser som blir gitt for å stemme på de ulike kandidatene, men går ut i fra at det finnes minst én fellesnevner blant de nominerte:

– Først og fremst vil nok en god kokkekollega være en person det er lett å jobbe sammen med, mener Karlsen.

Hotell- og restaurantbransjen har alltid vært tøff, og det handler om å jobbe smartere hver eneste dag. Samtidig har bransjen store utfordringer med rekruttering, og undersøkelser viser at trivsel og trygghet i jobben er viktig for kokker.

Gjøre hverdagen lettere

– Vi mener de rette produktene kan gjøre underverker på kjøkkenet, og føler at gode kokkekollegaer gjør det samme. Ta for eksempel Knorr Piske 31 %. Den har samme gode smak som tradisjonell fløte, men er mye mer stabil og lett å jobbe med. Jeg tror derfor at Norges beste kokkekollega er en person som rett og slett gjør hverdagen lettere for sine kollegaer, hevder Karlsen

– Du skal ikke se bort fra at vinneren er en kokk som kan gjøre underverker, sier han.

Mer informasjon om konkurransen, påmelding og regler finner du på: http://www.facebook.com/kokkekollega eller

http://www.unileverfoodsolutions.no/kokkekollega

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS