Bjarte Gjerde frokostsal Rica Nidelven2
Bjarte Gjerde frokostsal Rica Nidelven2

Kåret til Årets Bedrift i Trondheim-regionen

Rica Nidelven Hotel har fått prisen Årets Bedrift i Trondheim-regionen. Prisen blir delt ut under det store næringslivsarrangement Manifestasjon 2012 onsdag 19. september på Clarion Hotel & Congress Trondheim. – Det er en veldig hyggelig anerkjennelse for alle ansatte som bidrar til å levere et godt serviceprodukt til sine gjester hver eneste dag, sier direktør Bjarte Gjerde om tildelingen av prisen Årets Bedrift.

Publisert

Fra resepsjonen på Rica Nidelven Hotel. (Foto: Morten Holt)

– Det er godt å oppleve at våre strategier og bærende verdier gir så gode resultater, og prisen er til stor inspirasjon og motivasjon for oss i arbeidet med å utvikle oss videre, sier Gjerde.

Donerer til Støtteforeningen for kreftsyke barn

Rica Nidelven er en foregangsbedrift, også for konkurrentene. (Foto: Morten Holt)

Årets Bedrift er en tradisjonsrik pris som i over 20 år har blitt delt ut årlig av Nordea i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheim.

Nordea gir 35 000 kroner til vinneren, med den klausul at beløpet skal gis videre til et godt formål. Juryen består av ordfører, fylkesordfører, styreleder og administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheim, og banksjef i Nordea.

Rica Nidelven Hotel donerer til Støtteforeningen for kreftsyke barn.

Juryens begrunnelse

prisen er til stor inspirasjon og motivasjon for oss i arbeidet med å utvikle oss videre, sier Gjerde. (Foto: Morten Holt)

Her er juryens begrunnelse:

"Rica Nidelven Hotel er et av Trondheims største og mest moderne fullservicehotell. Hotellet lager mat basert på lokale råvarer, og er anerkjent som Norges beste hotellkjøkken av fagbladet Horeca. Rica Nidelven Hotel er blitt landskjent for å servere Norges beste frokost, en pris som er vunnet seks år på rad. Hotellet har hvert år med en eller flere finalister i NM-finalen i kokkekunst, i år er hele fem av 12 finalister fra Rica Nidelven Hotel. Hvem som går seirende ut av kokke-NM skal avgjøres i Trondheim Spektrum 26. og 27. september. Direktør Bjarte Gjerde er svært opptatt av god service, og hotellets gode omdømme blant tilreisende både når det gjelder overnatting, konferanse, service og mat bidrar også til et godt omdømme for Trondheim som vertskapsby".

Formålet

Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet bidrar til å utvikle eller styrke næringslivet i trondheimsregionen.

Kriteriene for prisen er blant annet knyttet til at bedriften: kan vise til resultater og soliditet gjennom mange år og har evne til å skape arbeidsplasserer en viktig brikke i utviklingen av regionen/byen.

Bjarte Gjerde og Rica Nidelven er Norges "frokostkonger". I tillegg leverer hotellet meget sterke økonomiske tall. (Foto: Morten Holt)

Alltid sterke tall

Også økonomisk kan Rica Nidelven Hotel vise til meget sterke tall for omsetning og driftsresultat over flere år, og med 168 ansatte er de en stor arbeidsplass i byens reiselivsnæring.

Selv konkurrentene omtaler Rica Nidelven Hotel i rosende ordelag og peker på hotellet som en foregangsbedrift for mange i bransjen ved å sette en ny standard for hotelldrift i Norge.

Til høsten kåres Twinings Best Breakfast nok en gang. Rica Nidelven er selvfølgelig blant finalistene.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS