MatstreifRådhusplassen
MatstreifRådhusplassen

Matstreif på Rådhusplassen

Siden oppstarten i 2005 har forbrukernes interesse for norske råvarer økt betraktelig. I fjor besøkte 150 000 gjester festivalen og i år har Matstreif ryddet plass til enda flere gjester og utstillere på Rådhusplassen fredag 14. og lørdag 15. september.

Publisert

Matstreif arrangeres på Rådhusplassen 14. og 15. septemb er 2012.

140 utstillere fra hele landet kommer med spennende råvarer og produkter. Her blir det mulighet til å smake og handle det beste av hva norske produsenter har å by på.

Unike smaksopplevelser fra sjø og land

Matstreif byr på et stort utvalg av norsk mat og drikke. Bondens marked stiller med flere utstillere enn noen gang, og på sjømattorget tilbys et mangfold av fersk sjømat.

Er du heldig, stikker du av med en hel fiskedisk på sjømatauksjonen. Grønnsaktorget er rekordstort, her finner du også nye grønnsaker som ikke har kommet i butikkhyllene enda. I samarbeid med Bryggeri- og drikkevareforeningen har vi gleden av å tilby 62 typer spesialøl, med og uten alkohol. Her kan man smake seg igjennom hva som brygger i norsk ølnæring, heter det i en pressemelding fra arrangøren.

Kurs i stjerneklasse

Av erfaring kommer mange på Matstreif for å få inspirasjon og lære om mat og kokkelering. Vi har eget kurstelt og mange poster på programmet.

"Vi gjentar fjorårets suksess med kurs i nedskjæring av lam, med Harald Osa, Morten Jødal gir oss opplæring om sopp og mange gleder seg til kurs om nordisk økologisk mat med Maaemos kjøkkensjef, Espen Holmboe Bang, for å nevne noen. Nytt av året er Harald Bergers introduksjon til kokkens frekkeste hjelpemidler på kjøkkenet", heter det pressemeldingen.

Konkurranser

På Matstreif kåres norgesmester i kjøttfag og sjømat, nordisk-baltisk mester i kjøttfag, nordisk mester med Hjemmekokkene, og vinneren av Salma Chef.

Finalistene i konkurransene har vært igjennom harde kvalifiseringsrunder. Her blir det høyt tempo når det kjempes om heder og ære.

Moro for ungene

Flying Culinary Circus stiller med spesiallaget show – det er noe å glede seg til for store og små. Barna kan også konkurrere i matpakkepakking og tilberede sitt eget fiskemåltid hos Havets skattkiste.

Komplett program, påmelding til kurs og kart over utstillere finner du på www.matstreif.no

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS