MSCOpera3
MSCOpera3

MSC Cruises fra Oslo

Norske cruisepassasjerer trenger ikke lenger å fly til København for å dra på cruiseferie med MSC Cruises. Fra og med våren 2013 har cruiseskipet MSC Opera avgang fra Oslo havn.

Publisert

MSC Opera seiler fra Oslo neste år.

I mai og juni 2013 kan passasjerene gå om bord på MSC Opera i Oslo og besøke Stavanger og Flåm, Amsterdam i Nederland og engelske Southampton. Cruiset varer i sju dager og er All Inclusive, noe som innebærer at måltider og ubegrenset med drikkevarer som øl, vin, vann, leskedrikker og cocktailer inngår.

– Vi er alene om å tilby cruise med påstigingshavn i Oslo og vi vet at det er stor interesse for cruise i Norge. Derfor er det veldig hyggelig å kunne presentere denne nyheten for våre norske reisende, sier Claes Tamm, Nordensjef i MSC Cruises.

Om bord i MSC Opera kan du nyte alt det skipet har å by på. Ta en espresso i kaffebaren eller avkjøl deg med en håndlaget italiensk iskrem i isbaren. På dagtid kan du utfordre barna på minigolfbanen eller i en TV-spillturnering, ta en spinningøkt eller få en spabehandling. Om kvelden kan du nyte en sjurettersmiddag før du avrunder dagen med en forestilling i Teatro dell’Opera.

Cruiserute: Oslo – Southampton – Amsterdam – Flåm – Stavanger – Oslo

Avreiser: Mai-juni 2013

Pressemelding

Powered by Labrador CMS