Horecaomslag0612

Nytt Horeca på vei til abonnentene

Årets sjette magasinutgave av Horeca i 2012 er nå på vei til abonnentene. Vår hovedsak denne gangen er fra Rica Meyergården Hotel, men les også mer om Riesling-druen i tillegg til flere store restaurantreportasjer, deriblant Spiseriet i nye Stavanger Konserthus.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 6 2012. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Ærverdige Rica Meyergården i Mo i Rana står foran en storutbygging, samtidig som en ny storflyplass er på trappene like utenfor byen. Det gir hotellet nye muligheter. Les om hotellet, den planlagte flyplassen og om hotellets kjøkkensjef Svein Jæger Hansen i den neste utgaven av Horeca, som nå er underveis til våre abonnenter.

Les mer om i Horeca nummer 6 2012

Bli abonnent på Horeca her

Spiseriet, Stavangers nye spisested

Gunnar Hvarnes (35) har spilt på alle sine strenger og komponert et allsidig og spennende kjøkkenteam med stor bredde i Spiseriet i nye Stavanger konserthus. Les mer om konseptet og kokkene i restauranten i Horeca nummer 6 2012.

Du finner ellers større reportasjer fra Brasseri Nansen i Longyearbyen, Rebecca i Lofoten og Havfruen i Trondheim.

Typebedrift

Det er store, rustikke porsjoner spisegjestene i Bergen vil ha. I hvert fall hvis vi skal tro kommentarene på TripAdvisor. Der har lille, trivelige Spisekroken ligget på bergenstoppen lenge. Dette er vår typebedrift i dette nummeret

Les mer om Spisekroken i nummer 6 2012.

Bli abonnent på magasinet Horeca her

Riesling og akevitt

Riesling er en internasjonal kjendisdrue som stammer fra Tyskland. Den regnes av mange som kongen blant de grønne druene. I en firesiders reportasje kan du lese mer om Riesling-druer og –viner.

Eyvind Hellstrøm har lansert Hellstrøm Aquavit før julebordsesongen. Det hele er et prosjekt mellom Hellstrøm og importøren Moestue Grape Selections, samt produsenten K.G. Puntervold i Grimstad. Les mer i Horeca.

Scandic-satsing

Nye Scandic Hotel Fornebu hadde et forhåndssalg på over 50 millioner kroner allerede før åpningen i september. Scandic Norways nye sjef Svein Arild Steen-Mevold (som for øvrig er portrettert i dette nummeret av Horeca) har ambisjonene i orden, og heldigvis eierne i ryggen i det kraftige ekspansjonsløpet han nå kjører med seks hotellåpninger fram til 2014: Målet er at omsetningen skal fordobles på fem år. Og i 2012 skal bunnlinjen utgjøre minst 10 prosent av topplinjen.

Bli abonnent på magasinet Horeca her

Kvitsøylam

Kvitsøylam er en unik delikatesse fra lune viker på Kvitsøy der havet bruser like utenfor. Salt fra tang og tare setter smak på lammet som fremdeles er like ettertraktet. Les mer om den ettertraktede råvaren i Horeca nummer 6 2010.

Matomsorgsprisen 2012 deles ut

Den sjuende vinner av Matomsorgsprisen blir kåret i oktober, nærmere bestemt 11. oktober.

Les mer om historien bak prisen og de tidligere vinnerne i dette nummeret.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS