Quality Hotel Residence Sandnes
Quality Hotel Residence Sandnes

Quality Hotel Residence med 100 nye rom

I 2011 ble alle rommene på Quality Hotel Residence i Sandnes totalrenovert for 15 millioner kroner, og Quality Hotel Residence fremstår i dag som et helt nytt hotell. Nå skal det bli enda større.

Publisert

Quality Hotel Residence skal utvides med 100 nye rom.

Nordic Choice Hotels fortsetter sin satsing i Rogaland. Quality Hotel Residence i Sandnes skal bli enda større. Hotellet skal utvides med 100 rom. Dessuten får Vågen en helt ny utsiktspost.

Nordic Choice Hotels og Amfi Eiendom A/S håper derfor at kommunen vil si ja til en utvidelse av hotellet. Hvis selskapenes styrer godkjenner utbyggingen, vil hotellet få 100 nye rom.

– En institusjon

– Quality Hotel Residence er en institusjon i Sandnes. Vi vil at det skal være et naturlig samlingspunkt, ikke bare for Sandnesgaukene, men for folk i hele landet. Derfor forsterker vi hotellets posisjon, gjennom å forstørre og fornye det, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Med utvidelsen vil utsikten over Vågen bli bedre enn noensinne. Det skal nemlig bygges en splitter ny frokost- og lunsjrestaurant i toppetasjen, med panoramautsikt over Vågen.

Utsikt

– Utsikten vil alene være verdt besøket til restauranten. Sandnes har aldri sett noe lignende, sier hotelldirektør Ivan Vågstøl.

Det er den økte markedsveksten som gjør at Quality Hotel Residence er klare for å ta en enda større bit av kaka.

– Vi er veldig fornøyde med denne utvidelsen. Med hundre nye hotellrom får vi 260 rom. Da vil Quality Hotel Residence bli et av de største hotellene i denne regionen. Som seg hør og bør, sier konserndirektør i Quality Hotels Eivind Tangvik.

Hotellet ligger midt i Sandnes sentrum, nært forretningsområder både på Forus, Sola og i Stavanger. Kurs og konferanseavdelingen har 1400 kvadratmeter med stilfulle og fleksible møterom og fellesområder, med gode muligheter for både store og små selskaper og møter.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS