QualityAirportVærnes
QualityAirportVærnes

Ruster kraftig opp på Quality Værnes

Opprustning av fasaden og 32 nye rom. Det er bare noen av nyhetene ved det sentrumsnære flyplasshotellet Quality Airport Hotel Værnes, der det nå skal investeres for 50 millioner kroner i oppgradering. Fremtidens Quality Airport Hotel Værnes vil være ferdig renovert den 1. mai 2013. 

Publisert

Quality Airport Hotel Værnes skal rustes opp for 50 millioner kroner. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Det var i Trondeim eventyret begynte. Jeg vil alltid ha en spesiell dragning mot regionen, og med oppussingen av Quality Airport Hotel Værnes befester vi vår posisjon i trondheimsområdet. Det er som den stygge andungen som skal bli en vakker svane, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Les også: Quality Panorama er 30 år

– Styrker posisjonen

– Vi ser virkelig frem til ferdigstillelsen av nye Quality Airport Hotel Værnes. Utbyggingen er en viktig brikke i kjeden vår. Vi styrker vår posisjon på et viktig knutepunkt i Norge. Renoveringen er et nødvendig skritt på veien for å posisjonere Quality som de beste og mest moderne kurs- og konferansehotellene i Norden, uttaler administrerende direktør i Quality Hotels, Eivind Tangvik.

De 50 millioner kronene blir godt brukt. Alle fellesarealene blir fornyet, heisene skiftes ut og både baren og restauranten forvandles og blir større. Slik legger man til rette for at Quality Airport Hotel Værnes fortsatt skal være en flott møteplass.

En møteplass

– Vi ønsker å være en magisk og selvfølgelig møteplass for lokalt og regionalt næringsliv, men også for familier og vennegjenger, uttaler hotelldirektør Kim Engan Strand.

– Med den nye og flotte baren, og en større og fornyet restaurant, er vi sikre på at mange gode stunder vil skapes her. Enten det er konfirmasjon, julebord, bryllup eller årsmøtemiddag, sier Engan Strand videre.

Hotellets konferanselokaler skal forstørres og forbedres. Nytt utstyr skal på plass, og med fleksible lokaler vil det være enkelt å tilpasse konferanseavdelingen etter gjestenes ulike ønsker og behov. Lokalene vil kunne romme opp mot 400 personer.

– Gjestene våre vil merke forskjell. Konferanseproduktet er betydelig forbedret, fortsetter hotelldirektøren. – Hotellet vil fremstå som et nytt hotell i ordenes rette betydning. Vi får mer kapasitet, finere rom, et bedre konferanseområde og en større restaurant. Quality Airport Hotel Værnes vil rett og slett bli et flottere, større og bedre hotell, oppsummerer Engan Strand.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS