MyrkdalenHotel
MyrkdalenHotel

– Skal bli Norges flotteste fjellhotell

– Dette skal bli det flotteste fjellhotellet i landet, frister Myrkdalen Hotel på sin hjemmeside. Fredag 16. november åpner det nye hotellet i Voss Fjellandsby i Myrkdalen, snaue tre mil nord for Voss og tre mil vest for Gudvangen og Nærøyfjorden.

Publisert

Myrkdalen Hotel åpner i november 2012.

Hotellet blir "navet" i Voss Fjellandsby, og rommer 112 rom i ulike størrelser, og som tilbyr tiltotalt 350 senger. Den største suiten er på hele 100 kvadratmeter og 10 sengeplasser.

Myrkdalen Hotel blir bygd av Voss Fjellandsby AS som igjen eies av partene Schage Eiendom, Grendahl Holding og Aurland Ressursutvikling.

Hotellet har ingen kjedetilknytning.

Restauranter

I andre etasje på hotellet finner du hotellets tre restauranter, som du kan tre inn i enten direkte fra alpinbakken eller via resepsjonen.

I hovedrestauranten kan du velge fra a la carte-menyen. Kjøkkensjefen er inspirert av det lokale så vel som det internasjonale. I den minste restauranten serveres det fondue for 15 personer.

Tilrettelegges for barna

Fra Myrkdalen Hotel. (Foto: Myrkdalen Hotel)

I familierestauranten bakes det pizza fra bunnen av av. Den blir stekt på åpen flamme i steinovn. Du kan også velge andre italienskinspirerte retter.

De minste tilbys selvfølgelig en egne menyer i restaurantene, som også får et stort lekerom å boltre seg i. Dessuten tilbyr hotellet også Game-room med Wifi og Playstation.

Hotelldirektør

Ane Johnsen er for øvrig hotelldirektør for hotellnyskapningen på Vestlandet.

Les mer om hotellet på Myrkdalenhotel.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS