ComfortHotelVilnius2
ComfortHotelVilnius2

Stordalen åpnet hotell i Litauen

Denne uka åpnet Comfort Hotel LT i Vilnius, det største hotellet som er bygd i Litauens hovedstad siden 1985. En viktig brikke i selskapets satsning, mener hotellkjedens ledelse.

Publisert

Nå har Nordic Choice Hotels åpnet sitt første Comfort-hotell i Vilmius i Litauen.

– Nordic Choice Hotels har merket hotelletterspørsel i Baltikum, fra både europeisk og skandinavisk næringsliv og reiseliv. Baltikum er et hotellmarked med internasjonalt potensial og i sterk vekst. Dette er en strategisk viktig brikke som har falt på plass, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som driver Comfort Hotels.

Det 30. Comfort-hotellet

Det er Selvaag Eastern European Development står bak utbyggingen av hotellet, som blir Nordic Choice Hotels første driftshotell utenfor Skandinavia og Comfort-kjedens 30. hotell. Vilnius har de siste årene sprunget ut i full blomst, og har mer til felles med Paris, Praha eller København enn det gamle Sovjet.

Byen har et yrende uteliv, med et spennende utvalg av nattklubber, restauranter og barer. For nordmenn flest er det rimelig å både ta seg til og oppholde seg i byen. De store lavprisflyselskapene satser også på Vilnius. Blant annet starter Ryanair opp fem daglige avganger til byen fra Rygge i november.

– En uoppdaget perle

– Vilnius er en uoppdaget perle. Du kan reise og bo i byen til en fjerdedel av prisen til Paris. Byen er mitt heteste reisetips til romantikere og eventyrlystne akkurat nå, fremholder Stordalen.

Fra et av dobbeltrommene på Comfort Hotel LT.

Comfort Hotel LT har 200 urbane rom, fire konferanserom, døgnåpent treningsrom, bar og restaurant og en romslig parkeringskjeller. Comfort er kjent for å skape hoteller med en uformell, rocka og personlig hotellatmosfære. Comfort Hotel LT er intet unntak, og skiller seg ut fra byens øvrige hotell, med blant annet suiter oppkalt etter stjerner som Frank Sinatra og Madonna, og konferanserom inspirert av kjente sanger som Respect, Satisfaction og Good Vibrations.

Avslappet atmosfære

– Hvis du er på jakt etter 10 retters restaurantmenyer, marmorsøyler og pikkoloer som bærer kofferten din, så er nok ikke dette hotellet rett for deg. Ønsker du derimot et hotell med en avslappet atmosfære, på en god lokasjon til en god pris, er Comfort Hotel LT helt perfekt. Det gleder meg å se at byen allerede har tatt hotellet i bruk, sier Stordalen.

– Hver eneste detalj ved hotellet er nøye uttenkt for å få gjestene til å trives. Vi har skapt en sosial og annerledes hotellatmosfære og det er hyggelig å se at det blir så varmt tatt i mot. Nå gleder vi oss til å ta i mot enda flere Skandinaviske gjester i vakre Vilnius, sier Ruta Pulkauninkaite, hotelldirektør ved Comfort Hotel LT.

Comfort Hotel LT

200 rom, inkludert 5 temasuiter: Frank Sinatra, Louis Armstrong, Beatles, Madonna & Rolling Stones.

Det største hotellet som har blitt bygd i Vilnius siden 1985

Time Bar & Restaurant med moderne mat i friske og urbane omgivelser

Fire konferanserom med kapasitet på opp til 140 personer og den nyeste teknologi

7 minutters gange til den vakre gamlebyen i Vilnius med alle sine små, koselige gaterestauranter og vakker arkitektur.

Gratis døgnåpent treningsrom

Priser fra 300 kroner

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS