Widerøe (2)
Widerøe (2)

Widerøe kåret til årets flyselskap i Europa!

Widerøe er kåret til årets flyselskap i Europa. – Dette er en stor ære og en massiv anerkjennelse av det arbeidet som Widerøes ansatte gjør. Spesielt stas at det er bransjen selv som gir oss denne anerkjennelsen sier administrerende direktør Lars Kobberstad.

Publisert

Den europeiske flyorganisasjonen ERA kårer hvert år det beste selskapet på grunnlag av kvalitet, økonomi og posisjon.

I år var ble det norske Widerøe som gikk helt til topps, juryen begrunner gullrangeringen med imponerende forutsigbarhet i et uforutsigbart miljø.

ERAs Airline of the Year Award

Juryen vektlegger Widerøes imponerende forutsigbarhet i et uforutsigbart miljø! (Foto: Morten Holt)

ERAs Airline of the Year Award deles ut en gang i året, der alle flyselskaper som er medlemmer av den europeiske flyorganisasjonen konkurrerer om trofeet for årets flyselskap. Widerøe har tidligere vunnet både sølv og bronse, men dette er første gang selskapet går helt til topps i Europa.

Direktør i Widerøe, Lars Kobberstad etter utdelingen.

– Det er selvsagt stas for et lite selskap fra Norge å komme helt til topps, forteller Kobberstad, som lover at dette skal markeres godt når han kommer hjem til Norge.

Kvalitet og lønnsomhet

ERAs generalsekretær, Mike Ambrose sa på prisutdelingen i Dublin torsdag kveld at Widerøe har imponert juryen på en rekke områder, men at det var særlig Widerøes evne til å levere kvalitet og samtidig ha god lønnsomhet som imponerte juryen.

Juryen peker på at Widerøe utmerker seg i alle kvalitets- og økonomiske parametere og er et velstyrt flyselskap som forblir forutsigbart på toppnivå, selv i uforutsigbare omgivelser. Lars Kobberstad er litt mer ydmyk.

Skal ikke hvile på laurbærene

– Det er en flott attest å få, men vi vet at vi har utfordringer hver eneste dag, og vi kommer ikke til å hvile på laurbærene av en slik pris. Vi skal fortsette å forbedre både kvaliteten og effektiviteten i Widerøe, men visjonen om å bli Europas ledene regionale flyselskap er betydelig nærmere med denne prisen, sier Kobberstad.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS