Sykkel cruise1

MSC Cruises lanserer sykkelcruise

Stadig flere reisende ønsker å holde seg i fysisk aktivitet på ferien. Nå kaster MSC Cruises seg inn i kampen om de aktive reisende og lanserer 23 sykkelutflukter i blant annet Belfast, Amsterdam og Reykjavik.

Publisert

– Sykkelutfluktene er perfekte for å kombinere det komfortable livet ombord med oppdagelser fra sykkelsetet i land, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises.

I tillegg leies det ut sykler til reisende somvil ta turer på egen hånd.

– Sykkelutfluktene er perfekte for å kombinere det komfortable livet ombord med oppdagelser fra sykkelsetet i land, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises.

MSC Bike Experience

Til sammen arrangeres 23 forskjellige sykkelutflukter under navnet MSC Bike Experience. Sykkelpakken er knyttet til skipet MSC Magnificas ruter i Nord-Europa.Utfluktene består vanligvis av 15-25 kilometers sykling som strekker seg over to til fire timer, inklusive stopp for sightseeing. Vanskelighetsgraden på rutene varierer mellom utfluktene.

Sightseeing på sykkel

Se kjente byer og steder fra sykkelsetet.

Blant utvalget av sykkelutflukter finner man blant annet en fantastisk tur langs Dovers klipper med storslagen utsikt og et stopp med ekte engelsk te eller øl.

I Amsterdam kan man sykle langs byens berømte kanaler, og i Nord-Irland går sykkelturen fra Belfasts travle gater til den vakre kunstbyen Whiteabbey.

Samarbeid med Lombardo

Sykkelutfluktene arrangeres i samarbeid med den italienske sykkelprodusenten Lombardo. De koster fra 450 kroner per person. I tillegg til organiserte sykkelturer, leies sykler ut for turer på egen hånd. De reisende har også anledning til å kjøpe spesialdesignede sykler som leveres hjem på døren etter ferien.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS