DFDS2

DFDS – igjen

DFDS kåret er kåret verdens beste fergeselskap av World Travel Awards – for fjerde gang på rad. I Norge er DFDS best kjent for å seile Oslo-København. 

Publisert

Prisutdelingen foregikk på den karibiske øya Anguilla, og DFDS Seaways fikk hard konkurranse fra 11 andre finalister fra hele verden.

– Å hente hjem en så stor og internasjonal pris for fjerde året på rad er ikke bare en stor ære, det er også ekstremt motiverende for ansatte i selskapet, både de som jobber her i Norge, og våre internasjonale kolleger. Vi jobber hver eneste dag for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse både før, under og etter en reise med oss. En pris som denne bekrefter at vi gjør mye riktig, uten at det på noen som helst måte blir en sovepute for oss, sier Roar Funderud, adm. direktør i DFDS Seaways Norge.

World Travel Awards ble etablert i 1993, og anerkjenner, belønner og feirer de beste aktørene på tvers av alle sektorer i den globale reise- og turistindustrien. I 2013 ble det telt over 500 000 individuelle stemmer i kåringen, fra fagfolk i bransjen og reisevante forbrukere over hele verden.

DFDS Seaways

DFDS Seaways i Norge er en del av danske DFDS A/S. DFDS ble grunnlagt allerede i 1866, og er i dag et av Danmarks største selskaper. I Norge er DFDS det eneste rederiet som seiler mellom Oslo og København. De to skipene som seiler på ruten er Pearl Seaways og Crown Seaways, som har plass til henholdsvis 2168 og 2044 gjester. I løpet av et år reiser rundt 700 000 passasjerer med DFDS Seaways mellom Oslo og København.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS