Park Inn Mountain Resort Trysil vinter

Drar damene til Trysil

Helgen 17. til 19. januar var andre året på rad at skistjernen Anita Moen Bonden og Park Inn Trysil Mountain Resort i Fageråsen i arrangerte «Ladies Only Langrennsweekend». Og det med så stor suksess, at pakketilbudet for 2015 allerede ligger ute klart til bestilling.

Publisert

Anita Moen Bonden langer ut i Trysilfjellet.

Deltakerne var i alderen 22 til 57 år, og samtlige var innstilt på å forbedre skiteknikken sin ved hjelp av den tidligere skistjernen. Men det var ikke det eneste som sto på programmet:

Park Inn Mountain Resort i Fageråsen i Trysil samler damene i januar.

På tvers av erfaring, nivå og målsetninger besto programmet også av yoga, spa, styling og nydelige måltider. Først og fremst satser nemlig «Ladies Only Langrennsweekend» alt på å være en sosial samling der en fantastisk miks av ambisiøse damer treffer hverandre i særdeles hyggelige omgivelser, sier Anita Moen Bonden.

Løpet for år 2015 allerede lagt

Smørekurs på hotellet.

Startfeltet på weekendens arrangement besto av alt fra større venninnegjenger til damer som reiste alene. I følge Anita Moen skal noen av dem gå Birkebeineren for femte gang, mens andre skal stille til start i løpet Marcialonga i Italia.

Park Inn Trysil Mountain Resort og jeg selv hadde en grunnleggende ambisjon om at damene skal bli dyktigere langrennsløpere i løpet av helgen. Det har vi klart, og tilbakemeldingene viser at deltakerne har stor sans for miksen mellom luksus og sportslige utfordringer på høyt nivå. Vi er sikre på at arrangementet vil fortsette å vokse fremover, og har derfor lagt ut pakketilbud for 2015, sier Moen Bonden.

Klart for yoga.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS