Scandic To Go1

Hotellovernatting utenom det vanlige

I dag, tirsdag 15. juli, ønsker hotellkjeden Scandic velkommen til Scandic To Go, Nordens eneste mobile hotellrom, midt på Aker Brygge. Beliggenheten ved bryggekanten akkompagneres med lyden av måkeskrik og lukten av saltvann. Med dette garanterer Scandic for en hotellopplevelse utenom det vanlige. 

Publisert

Scandics markedsdirektør Axel Huus viser stolt frem det nye mobile hotellkonseptet på Aker Brygge i Oslo.

Med Oslofjorden på den ene siden, og Aker Brygges pulserende folkeliv på den andre, åpnet Scandic i dag sitt nye hotellrom, Scandic To Go.

Tine Birkeland i Scandic Hotels.

Et mobilt hotellrom på 18 kvm, og med alle tenkelige fasiliteter som forventes av dagens moderne hotellrom. Hotellkjeden lover en hotellopplevelse utenom det vanlige, og oppfordrer alle som kan tenke seg å prøve Scandic To Go til å bestille.

Den eventyrlystne hotellgjesten

– Det er utrolig gøy å se Scandic-konseptet i et annet miljø enn det man vanligvis gjør i hverdagen. Med Scandic To Go har vi turt å tenke annerledes, og vi håper det kan vekke interesse hos den eventyrlystne hotellgjesten. Foruten å være et fullverdig hotellrom, vil våre gjester våkne opp til lyden av måkeskrik, bølgeskvulp og naturligvis med mulighet for å starte dagen med et forfriskende morgenbad i fjorden, midt i Oslo, sier Tine Birkeland, Director of Marketing, Communication and PR i Scandic Hotels Norge.

Om hotellrommet

Det mobile hotellrommet inneholder alt du trenger for et vellykket opphold.

Hotellrommet er 18 kvadratmeter, og har eget baderom med dusj og egen terrasse. Rommet har to 90 cm senger, tregulv med teppe fra Kasthall, justerbart arbeidsbord og en liten sittegruppe. Veggene er tapetsert med en unik tapet som samspiller med rommets farger. Rommet har også en spesialtilpasset oppbevaring for klær og gadgets.

Samtlige vinduer har gardiner som skjermer for lys og innsyn, og det finnes tak-, gulv-, og sengebelysning. Med seg på laget har Scandic fått hjelp av Doos Arkitekter som har innredet det mobile hotellrommet, på lik linje med hotellkjedens øvrige nyrenoverte hoteller.

Rommet har TV, hårføner, safe, aircondition, strykejern, strykebrett og gratis WiFi. I rommet finnes kaffe- og tekoker, minibar, badekåper samt dusj- og hudpleieprodukter fra Face Stockholm – alt for å skape et bekvemt og avkoblende hotellbesøk.

Book Scandic To Go til din drømmeplass

Book Scandic To Go til ditt drømmested.

Gjennom sommeren blir Scandic To Go å finne flere steder i hele landet. I tillegg oppfordrer Scandic publikum til å nominere sine favorittsteder, og vil velge to heldige vinnere som mot slutten av sommeren får det mobile hotellrommet til sin helt spesielle drømmeplass.

Planlagte stopp for Scandic To Go resten av sommeren:

Stavanger, Gladmat-festivalen 22. – 28. juli

Kristiansand, Christiansholm Festning 29. juli – 3. august

Trondheim, Solsiden 5. august – 10. august

Bergen 13. august – 18. august

Åpent stopp (ditt drømmested) 19. – 25. august

Åpent stopp (ditt drømmested) 27. august – 1. september

Scandic To Go

Prisen for Scandic To Go er 1250 kroner per natt, for opptil fire personer (hvor to personer sover i sovesofa). Innsjekk på rommet er kl. 16, og utsjekk kl. 11. Hotellrommet vil i første omgang være tilgjengelig for booking i sommer/høst.

Booking og mer informasjon om destinasjonene til Scandic To Go finner du på Scandichotels.no/scandictogo

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS