Scandic Havet Bodø2

Scandic Havet i Bodø er åpnet

Etter en byggeprosess på over ett år, står endelig Nord-Norges mest spektakulære hotell klart på kaikanten i Bodø. Scandic Havet er med sine 17 etasjer Nord-Norges høyeste bygg, og har 234 rom, to restauranter og konferansekapasitet for inntil 1000 gjester fordelt på til sammen 14 møte- og konferanserom. Hotellet ble åpnet 21. juli.

Publisert

Utsikt fra skybaren.

Scandic Havet har en svært sentral beliggenhet ytterst på kaikanten i sentrum av Bodø, og er et av de største konferansehotellene i landsdelen. Hotellet er designet med inspirasjon fra kysten og den fantastiske naturen i nærområdet. Arkitektur og interiør er utformet slik at jo høyere opp i etasjene du kommer, jo dypere dykker du ned i havet. Helt øverst, i 17. etasje, kan du nyte utsikten til verdens vakreste kystlinje fra hotellets skybar og restaurant Roast.

– Hotellet gir en opplevelse du ikke finner noe annet sted i Nord-Norge. Hotellets arkitektur og design er helt unik, og i tillegg spiller vi på lag med den fantastiske naturen som omgir oss og som er grunnen til at mange kommer til Bodø, sier hotelldirektør Henry Lien Hansen.

Ny konferansedestinasjon

Scandic Havet i Bodø åpnet nå i juli.

Med det nye flaggskiphotellet på plass er målet å gjøre Bodø til en ledende konferansedestinasjon i landsdelen. Totalt finnes det 13 møterom og 1 konferansesal med plass til 700 personer, som tilsammen kan ta imot opptil 1000 konferansegjester på en gang.

– Scandic Havet er noe av det mest spektakulære som finnes av hoteller i Norge. Beliggenheten er sentral og perfekt, og få områder har et så unikt opplevelsestilbud som Bodøregionen. Det er hovedgrunnen til at vi har satt oss ambisiøse mål på vegne av hotellet og regionen. Og når vi nå ser det ferdige resultatet er vi helt sikre på at vi vil lykkes, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Unike opplevelser

ele hotellet er bygget med tanke på å la gjestene komme så tett på naturen som mulig. Samtlige rom har store vindusflater som slipper lyset inn, og tar med gjestene ut. I tillegg har Scandic Havet ansatt en egen opplevelsesvert, som skal sørge for uforglemmelige opphold for gjestene. De vil få mulighet til å oppleve havet på nært hold, eller få tilpasset skreddersydde turer til for eksempel idylliske Kjerringøy eller Saltstraumen. Hotellet har selvsagt en egen Nordlysalarm, til glede for både lokale og langveisfarende gjester.

Midt i matfatet

Scandic Havet har to restauranter, og restaurantenes menyer er inspirert av havets delikatesser og det beste landsdelen har å by på av råvarer. Den helt spesielle opplevelsen vil gjestene få i 17. etasje, hvor hotellets skybar og restaurant Roast, er plassert. Her vil de kulinariske opplevelsene akkompagneres av en fantastisk utsikt, og naturopplevelser få andre steder kan tilby.

Hotellet ligger jo praktisk talt nesten i havet, og vi har matfatet rett utenfor vinduet. Det vil vi selvsagt at gjestene også skal få glede av. Så langt har mottakelsen vært fantastisk, og vi gleder oss til å vise både lokale og tilreisende gjester hvilket fantastisk tilskudd Scandic Havet er blitt for Bodø og regionen, sier Hansen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS