Illustrasjon Trondheim Play Scandic Lerkendal
Illustrasjon Trondheim Play Scandic Lerkendal

Inviterer til trøndersk rockefestival på Lerkendal

For å markere åpningen av nye Scandic Lerkendal, inviterer Scandic Hotels hele Trøndelag til trøndersk rockefest lørdag 6. september.

Publisert

Lørdag 6. september arrangeres musikkfestivalen Trondheim:Play. Aldri før har det vært samlet et større stjernelag innen trøndersk rock på én scene. Hotellkjeden Scandic står bak festivalen, og i samarbeid med festivalnestor Svein Bjørge, skilter de med en rekke kjente navn når de inviterer hele Trøndelag til sommerens store musikkbegivenhet.

Kjente trønderske band

DDE, Sie Gubba og TNT er blant navnene som skal spille på Trondheim:Play. Sammen med festivalnestor Svein Bjørge ønsker Scandic å gi folk i regionen en ny musikk- og kulturopplevelse. Stedet for festivalen er Lerkendal. – Vi er overbevist om at festivalen blir en suksess og en stor folkefest. Vår målsetning er at dette skal bli en årlig musikkfestival ved Lerkendal, til glede for både byen, kulturlivet i Trondheim og regionen. En konsertarena av dette omfanget har lenge vært et savn i trønderhovedstaden. Med denne nye arenaen åpner vi opp for at artister og konserter av større format kan arrangeres i musikk- og kulturbyen Trondheim, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Lerkendal som fremtidig konsertarena

Scandic Lerkendal.

Idéen til festivalen dukket opp da ledelsen i Scandic så på ulike alternativer for å markere åpningen av det nye kurs- og konferansehotellet Scandic Lerkendal. Samtidig var det en fin anledning å vise publikum, og da spesielt næringslivet, hvilke muligheter deres nye satsningshotell gir næringslivet i regionen.

– Beliggenheten, rett ved Lerkendal stadion, gir unike muligheter for arrangementer og aktiviteter i byen, noe festivalen også tydelig viser. Ikke mange byer i Norge har fasiliteter som Lerkendal nå kan by på, sier Svein Arild Steen-Mevold.

Trøndersk musikkopplevelse

Ansvarlig for gjennomføringen av festivalen, Svein Bjørge har lang erfaring som festivalleder på en rekke kjente festivaler i Norge. Han bringer verdifull kompetanse og erfaring inn i Trondheim:Play, noe som har vist seg å komme godt med når han er i ferd med å samle rekordmange trøndere på èn og samme scene utenfor Lerkendal i september.

— Det er alltid gøy å arrangere festival når det er så god oppslutning blant artistene. Pågangen har vært veldig stor, og vi har måttet takke nei til veldig mange artister. Denne responsen lover godt for fremtidige arrangementer ved Lerkendal, mener Svein Bjørge, ansvarlig for gjennomføringen av Trondheim:Play.

Stort festivaltelt

Festivalen vil arrangeres innendørs i et gigantisk festivaltelt, rett utenfor Lerkendal stadion. Festivalteltet har kapasitet på om lag 10 000 publikummere, og har alle fasiliteter som trengs for å ta i mot et så stort antall mennesker. Under festivalen vil mat og drikke være tilgjengelig fra flere serveringsteder i teltet.

Program

Her er programmet for ettermiddagen og kvelden.

14:00 Meg og Kammeraten Min 14:40 Rasmus & Verdens Beste Band 15:20 Tre Små Kinesere 16:15 Ida Jenshus 17:05 Casino Steel m/ Claudia Scott 18:05 Terje Tysland 19:00 DDE 19:55 The Kids 20:35 Stage Dolls 21:35 Sie Gubba22:30 TNT

Billetter kjøpes på Billettservice, Narvesen og 7-Eleven

Pressemelding

Powered by Labrador CMS