Selbutunet001

Selbutunet – et kreativt møtested med sjel

Torsdag 12. juni 2014 åpnes låvedørene på Selbutunet i Sør-Trøndelag. Etter tre års drift med kurs og konferanse, har driveren tatt skrittet videre og tatt i bruk låven og stabburet. «Jentene på Tunet», som de kaller seg, har gjort renovert den gamle skogbruksskolen i Selbu til å bli et kreativt møtested med sjel.

Publisert

Fra den nyrenoverte storstua på Selbutunet. (Foto: Selbutunet)

«Vi har nå, etter tre års drift med kurs og konferanse, tatt skrittet videre og tatt i bruk låven og stabburet. Å komme inn i storstua gir et totalt sceneskifte med overraskende interiør og god atmosfære», melder «Jentene på Tunet» i en pressemelding.

Atmosfære for kreativitet

Et kreativt møtested med sjel. (Foto: Selbutunet)

«Stabburet som ligger like ved er også i drift nå, med knall turkise vegger, peiskos, et hav av puter og stemning som inviterer til å nullstille kroppen etter en lang dag. Her tar vi med gjester og gir dem et pusterom og gjerne en forestilling med gåsehudgaranti. Dette er også et prosjekt der det er søkelys på kreativt gjenbruk for å ta vare på miljøet, skape en unik atmosfære og forhåpentligvis inspirere andre til å tenke bærekraftig utvikling og næringsutvikling ute i distriktene», meldes det videre.

Mat- og drikkeopplevelser

Torsdag 12. juni blir det som nevnt åpning med temaet «vårt beste Trøndelag». Jentene på tunet har fått med seg mange gode samarbeidspartnere, som stiller med særegne mat og drikkeopplevelser.

Det blir servering av Selbutunets eget øl, som har laget i samarbeid med To Tårn. Dessuten blir det besøk av en vinbonde bosatt i Italia.

Underholdning med stil

«Det vil også bli musikalske innslag med flere artister og kor, stemningsfull underholdning, gåsehudopplevelser og en dyktig konferansier. Storstua er et lokale utenom det vanlige med plass til inntil 350 gjester», loves det videre i en pressemelding fra Selbutunet.

Du kan lese mer på Selbutunet.no

Du kan også følge Selbutunet på Facebook

"
Powered by Labrador CMS