Tromsø Mathall

Nå får også Tromsø en mathall

Nå får også Tromsø sin egen mathall, om enn ikke i samme størrelse som Mathallen i Oslo. Mathallen i Nord-Norges hovedstad skal tilby fersk fisk, ost av ymse slag, en stor kjøttdisk og sågar egen restaurant. Meningen er at Tromsø Mathall skal stå ferdig tidlig neste år.

Publisert

Illustrasjon av den planlagte mathallen i Tromsø.

– Jeg føler at Tromsø er moden for å ha en slik type spisested, der man kan kjøpe lunsj på restaurant samtidig som man handler med seg gode råvarer fra landsdelen og kanskje noe utenfra, sier musikeren og matentusiasten Jørn Hoel til NRK Nordnytt.

Utstillingsvindu for nordnorske produkter

– Dette skal bli et utstillingsvindu for nordnorske produkter. Folk som kommer hit ønsker å få tak i lokal mat, og hele landsdelen trenger å synliggjøre alle de produktene som finnes her. Derfor mener vi dette er en god måte å gjøre det på, sier Hoel videre til NRK.no.

Eiere

Hoel er medeier i selskapet Mathallen Tromsø AS. Det er også den kjente kokken fra Vertshuset Skarven, Gunnar Jensen. Også Gunnar Wilhelmsen er medeier i selskapet. Den tidligere lederen i Tromsø IL og eiendomsinvestoren eier også bygget

Les hele saken på NRK.no/nordnytt/

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS