Serviceforum UIS 2015

Serviceforum 2015: Kampen om kundene

«Konkurransen om kundene» er tema for Serviceforum, som arrangeres av elevene på Norsk Hotellhøgskole torsdag 12. mars neste år. Årets konferanse arrangeres på Clarion Hotel Energy i Stavanger.

Publisert

– Serviceforum er en fagkonferanse for hotell- og reiselivsbransjen. Tema for 2015-konferansen er «Fremtidens rivaler - konkurransen om kundene». Vi ønsker å sette fokus på den enorme utbyggingen i hotell- og restaurantbransjen, der konkurransen er økende. Vi ønsker også å se på hvordan Norge kan styrkes internasjonalt i reiselivsmarkedet. Er vi konkurransedyktige for fremtidens utfordringer? opplyser markedssjef for Serviceforum 2015, Marielle Tiller.

Serviceforum

Serviceforum er en non-profit studentorganisasjon, styrt av frivillige studenter på Norsk hotellhøgskole. Den ble stiftet i 1990, og har som mål å arrangere årlig nye innovative næringslivskonferanser for hotell- og reiselivsbransjen.

Det skal være en dag hvor en kan ta opp aktuelle temaer, fremme faglig utvikling og bidra til inspirasjon og debatt for både studenter, næringer og andre interessenter. På dagen deltar spennende foredragsholdere fra innland og utland til å snakke om det aktuelle temaet.

Videre presenterer de frivillige studentene kveldsarrangement med bankett og underholdning. Det blir valgt nytt styre og nytt tema hvert år.

Les mer på Serviceforum.no

"
Powered by Labrador CMS