Tarje Hellebust Radisson Plaza6
Tarje Hellebust Radisson Plaza6

Trofaste møteplanleggere belønnes

Lojalitetsprogrammet Club Carlson for Planners er nå tilgjengelig på Radisson Blu-  og Park Inn by Radisson-hoteller i Norge. Programmetgir møteplanleggere muligheten til å tjene opp poeng på samtlige Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hoteller i Norge.

Publisert

– Trofaste møteplanleggere skal belønnes. Vi er veldig opptatt av å ha en nær relasjon til våre kunder og Club Carlson for Planners vil gjøre samarbeidet mer attraktivt for våre trofaste kunde, sier Tarje Hellebust på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, ett av Norges største møte- og arrangmentshoteller. (Foto: Morten Holt)

Som en del av lanseringen vil møteplanleggere få doble poeng på alle nye bestillinger gjort frem til 31. januar 2015.

Trofaste møteplanleggere skal belønnes

– Trofaste møteplanleggere skal belønnes. Vi er veldig opptatt av å ha en nær relasjon til våre kunder og Club Carlson for Planners vil gjøre samarbeidet mer attraktivt for våre trofaste kunder. Vi ønsker derfor nye og gamle kunder velkomne til å ta i bruk Club Carlson for Planners. Samtidig som dette gir våre kunder mange fordeler, så bidrar de også indirekte til å forbedre miljøet, sier Tarje Hellebust, administrerende direktør på ett av Norges største møte- og arrangementshoteller, Radisson Blu Hotel Oslo Plaza.

– Suksess verden over

– Dette programmet har vært en suksess i flere markeder og vi er stolte over og endelig kunne presentere Club Carlson for Plannerstil det norske markedet. Vi har jobbet lenge med å få på plass dette. Carlson Rezidor har en nær relasjon til profesjonelle møteplanleggere i dag, og de er ekstremt viktige for oss. Gjennom dette programmet kan vi tilby disse flere fordeler som kan bli brukt på over 1000 Carlson Rezidor-hoteller verden, sier Jan Petter Eilertsen, som er regiondirektør i Rezidor Norge.

Kjøper klimakvoter

Club CarlsonSM for Planners er det første lojalitetsprogrammet som forplikter seg til de globale klimakvotene for møter og arrangementer. Club Carlson kjøper derfor klimakvoter for å oppveie det estimerte karbonutslippet for alle Club Carlson for Planners-møter og arrangementer over hele verden.

Carlson Rezidor

Carlson Rezidor er til stede i over 105 land. På de fleste Carlson Rezidor-hoteller verden over kan møteplanleggere nyte godt av Club Carlson for Planners. Carlson Rezidors portefølje inneholder en samling av globale merkevarer, blant andre Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson og Country Inns & Suites By Carlson.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS