Bjørn Tore Furset
Bjørn Tore Furset

Åpner seks nye restauranter i Paleet

Det nye Paleet blir et sofistikert mekka for matglade shoppere. 25. mai 2013 stengte Paleet dørene. Omfattende renovering har siden den gang pågått, og da dørene åpnet 3.september, er det i en helt ny drakt, og med en rekke nye butikk- og restauranttilbud.

Publisert

Bjørn Tore Furset og Fursetgruppen åpner seks nye restauranter i Paleet, og restaurantgruppen har nå totalt 21 serveringssteder.

11 500 kvadratmeter er totalrenovert, og posisjonen som Oslos ledende destinasjon for mote og mat skal gjenerobres.

21 steder

Gjøran Sæther, administrerende direktør i Fursetgruppen.

Restaurantgruppen Fursetgruppen, som har vokst kraftig i løpet av de siste årene, ekspanderer ytterligere og åpner ikke mindre enn seks nye restauranter. Etter åpningen av Paleet vil gruppen nå inneha 21 restauranter/spisesteder.

– Vi gleder oss veldig og er spente på hva Paleet vil bringe. Ikke bare gleder vi oss til å gi publikummet vårt seks nye restauranter hvor de kan nyte god mat fra hele verden, men ikke minst fordi vi er ekstra stolte og glade for å ha fått med oss en av Norges beste innen hotell- og restaurantbransjen, sier Gjøran Sæther, som er administrerende direktør i Fursetgruppen.

Leder alle restaurantene

Wolfgang Schlerett har blitt ansatt som daglig leder for alle seks restaurantene i Paleet. Han kommer nylig fra stillingen som daglig leder ved Alex Sushi, som han har vært med på å bygge opp til å bli en av de ledende sushi-restaurantkjeder i Norge.

I tillegg er det ansatt seks interne restaurantsjefer, som har blitt ansvarlige for hvert sitt konsept. De har igjen håndplukket seks kjøkkensjefer.

Kvalitetsmat og drikke fra hele verden

I tråd med at norske forbruksvaner har utviklet seg, har også de norske matvanene blitt kraftig utvidet. Nordmenn reiser som aldri før, vi har blitt veldig kvalitetsbevisste og forventer å ikke bare kunne handle kvalitetsvarer fra de største motehusene, men også kunne spise kvalitetsmat fra alle verdenshjørner.

Marianne Nygård-Hansen.

Med den kontinentale glansen som det nye Paleet vil fremstå i, er det viktig at maten står i stil.

– Når arbeidet med å utforme restaurantkonseptet til det nye Paleet ble startet, kom vi raskt til den konklusjonen at vi ønsket å kunne tilby Paleets gjester en allsidig og spennende meny, sier Marianne Nygård-Hansen, som er Fursetgruppens nye marked- og kommunikasjonssjef.

Fursetgruppens steder i Paleet

Mens Sabaki fokuserer byr på japansk kokkekunst over en åpen grill, vil de som heller ønsker å nyte en hjemmebrygget øl på matpuben Public, få anledning til det.

Skulle det være en ekte steinovnsbakt pizza som frister, vil kanskje Pizza Crudo falle i smak. Om du ønsker å avslutte shoppingturen rundt et bord spekket med skinker, oster og et glass vin eller to, vil den spanske bodegaen El Gordo være et alternativ.

For elskere av sterk mat, vil en tur til Taqueria dekke behov og vekke smakssanser. Skulle det klassiske heller stå på ønskelisten, er det bare å stikke innom The Room, en high-end cafe i beste «Breakfast at Tiffanys-stil».

Les mer på Fursetgruppen.no

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS