De 3 stuer Trine Holmen Løkken og Kristian Sjøseth (2)
De 3 stuer Trine Holmen Løkken og Kristian Sjøseth (2)

De 3 Stuer åpnet nytt flaggskip

Denne uka åpnet De 3 Stuer sin nye personalrestaurant i Oslo, nærmere bestemt i Silurveien på Ullern, der Selvaag etablerer sitt nye hovedkontor. 700 til 800 personer skal serveres daglig.

Publisert

Driftsdirektør Trine Holmen Løkken og salgs- og markedssjef Kristian Sjøseth i De 3 Stuer ønsker velkommen til selskapets nye kantine i Silurveien på Ullern i Oslo. (Foto: Morten Holt)

– Her blir det tilberedning av mat ute blant gjestene, med god kontakt mellom kokken og hver enkelt gjest, og det er lagt opp til et høyt nivå på serveringen. I tillegg er Waynes Coffee på plass med en egen kaffebar i tilknytning til kantinedelen. Dette blir vårt nye flaggskip i Oslo-området, sier driftsdirektør Trine Holmen Løkken og salgs- og markedssjef Kristian Sjøseth.

Oslo skal erobres

I Selvaags nye hovedkontor i Silurveien i Oslo har nå De 3 Stuer etablert sin nyeste kantine. (Foto: Morten Holt)

De 3 Stuer er i en ekspansiv periode, etter at selskapet ble fusjonert med Kantinepartner AS i 2012. Selskapet har over tid etablert en sterk posisjon og har om lag halvparten av markedet i Trondheim, der De 3 Stuer er grunnlagt, men er nå i ferd med å posisjonere seg som en betydelig aktør også i Oslo.

– Vi er et spennende tilskudd til premium personalrestaurant-markedet i Oslo og Trondheim, og er i sterk vekst, sier Kristian Sjøseth.

I år har De 3 Stuer en budsjettert omsetning på 113 millioner kroner. I 2015 vil omsetningen trolig økes til 150 millioner kroner.

Også på Aker Brygge

Trine Holmen Løkken og Kristian Sjøseth i den nye personalrestauranten i Silurveien. Ved nyttpr åpner selskapet også en ny stor personalrestaurant på Aker Brygge. (Foto: Morten Holt)

Ved nyttår åpner nemlig De 3 Stuer, i samarbeid med Norwegian Property, også en ny stor personalrestaurant på Stranden 5/Aker Brygge.

De 3 Stuer

Waynes Coffee på plass med en egen kaffebar i tilknytning til kantinedelen i Silurveien. Martine Tessand Iversen og Young Raymond Davidets står klare bak disken for å betjene gjestene. (Foto: Morten Holt)

Selskapet De 3 Stuer ble etablert i Trondheim i 1984. Først ble det satset på kafeer – der det ble satset på ekte hjemmelaget mat. Den hjemmelagede profilen ble videreført etter hvert som selskapet også begynte å utvikle kantiner.

De siste 10 årene har De 3 Stuer kun satset på drift av personalrestauranter. I oktober 2012 foretok DB-Gruppen AS et oppkjøp av De 3 Stuer, og selskapet er nå innfusjonert i KantinePartner AS, samt at man har valgt å rendyrke De 3 Stuer sitt konsept i alle restaurantene. Selskapet har 120 ansatte fordelt på om lag 45 personalrestauranter i Trondheim og Oslo.

Du kan lese mye mer om De 3 Stuer og den nye personalrestauranten i Silurveien i magasinet Horeca denne vinteren.

Lik og følg gjerne Horeca/Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord Horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS