Radisson Blu Danmark1
Radisson Blu Danmark1

Radisson Blu kåret til Danmarks beste hotellkjede

Radisson Blu er kåret til Danmarks beste hotellkjede. Kjeden mottok prisen på Danish Travel Awards, der også Radisson Blu Aarhus fikk prisen for Danmarks beste hotell uten for København.

Publisert

Jubel for danske Radisson Blu-ansatte på Danish Travel Award.

Danish Travel Awards ble arrangert for 20.gang under et stort gallashow ved Billund Lufthavn. Vinnerne av den årlige blir valgt under en avstemning blant ansatte i reiselivsbransjen og et representativt utvalg av danske hotellgjester.

Distriktsdirektør for Rezidor i Danmark, Danien Twerenbold, er både glad og stolt over nok en gang å motta prisene.

Gir motivasjon

– Det er ikke bare en stor annerkjennelse av våre medarbeideres innsats, men også en bekreftelse på at vi har lykkes med vår strategi og unike «Yes I can»-servicefilosofi. At prisene deles ut på bakgrunn av stemmer fra både bransjefolk og gjester, gir oss motivasjon til ytterligere å investere i våre hoteller og levere førsteklasses service og fasiliteter til våre gjester, sier Tweerenbold.

I Danmark omfatter Radisson Blu åtte hoteller, og tre av dem ligger i København, inkludert det legendariske Radisson Blu Royal Copenhagen, verdens første designhotell. Det er skapt av Arne Jacobsen.

Hotellet har nylig hyllet sin store arkitekt og designer ved å redesigne rom 506 i Jacobsens ånd i samarbeid med det spanske designtalentet Jaime Hayon.

Gjenganger på listene

Peter Laursen, som er hotelldirektør på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, gleder seg også over hederen til Århus-hotellet, som gjennom årene nå har mottatt hele ni priser under Danish Travel Awards.

– Vi blir aldri lei av å få direkte annerkjennelse fra kollegaer, samarbeidspartnere, konkurrenter og gjester. Vi lever av å levere en topp service- og hotellopplevelse, sier Peter Laursen.

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus investerer løpende i hotellets fasiliteter, og har de seneste årene investert 30 millioner kroner i renovering av alle rom og suiter på hotellet. Nå planlegger hotellet en større renovering av lobbyen og konferansefasilitetene, som blir startet i desember.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS