Gøteborgs Nya Arena1
Gøteborgs Nya Arena1

First Hotels til Göteborgs Nya Arena

Det gigantiske multisportsanlegget Göteborgs Nya Arena, som blir Nordens største innendørs idrettsanlegg, står klart i juli. Samtidig åpnes anleggets hotell, First Hotel Kviberg Park & Conference.

Publisert

Göteborgs Nya Arena, Nordens største innendørs idrettsanlegg, med blant annet langrennshall og fotballhall, åpnes til sommeren. I anlegget åpnes også First Hotel Kviberg Park & Conference.

I Göteborgs Nya Arena kan utøvere boltre seg på mer 45 000 kvadratmeter, med blant annet innendørs skianlegg, fotball-, håndball- og tennisbaner, samt et 4000 kvadratmeter stort treningssenter. I anlegget åpner også First Hotel Kviberg Park & Conference.

Administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

First Hotels fikk hotellet

– Dette er et unikt prosjekt i Norden og Göteborgs Nya Arena vil gi hele distriktet et løft. Vi skal gjøre vårt for at hotelloppholdet står i stil med resten av dette fantastiske anlegget, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

First Hotel Kviberg Park & Conference, som åpnes 10. juli, får 121 moderne rom, mens det blir åtte konferanserom.

Sodexo drifter hotellet

Skisse av lobbyen.

Patrik Turnesjö, distriktssjef i Sodexo AB, som drifter hotellet, er godt fornøyd med å ha fått med seg First Hotels på laget:

– Med sine gode distribusjonskanaler og velutviklede salgsorganisasjon er vi sikre på at First Hotels er den perfekte samarbeidspartneren på dette prosjektet. Vi i Sodexo driver i tillegg konferansefasilitetene i samme bygg som First Hotel G i Göteborg, så dette blir spennende, sier han.

Se video fra Göteborgs Nya Arena her

Sveriges nye storstue

"

Skisse av langrennshallen, som bygges inne i Göteborgs Nya Arena.

Göteborg Nya Arena og området Kviberg skal bli Sveriges nye storstue for idrett, helse, kultur og konferanser.

Kviberg ligger kun åtte minutter fra Göteborgs sentralstasjon, og det nye hotellet vil styrke tilbudet til destinasjonen ytterligere.

– Vi ser frem til å bygge opp denne nye og spennende destinasjonen med First Hotels og jeg er sikker på at vi sammen skal nå våre ambisiøse mål, sier Håkan Sedbo, plassjef for Sodexo AB.

Saken fortsetter under bildet

Skisse av fotballhallen i det nye store anlegget, som bygges i Göteborg.

Området Kviberg er et av de mest attraktive i distriktet og det er liten tvil om at hotellet er kjærkomment tilskudd for et nærings- og kulturliv i vekst.

– Dette er et produkt vi gleder oss til å tilby våre gjester. Her vil selv den mest kresne finne et egnet aktivitetstilbud, og det passer like godt for bedriftskonferanser som for storfamilien eller idrettsklubben, sier Ingdal.

Göteborgs Nya Arena

Nordens største multisportsanlegg

Størrelse: 45 300 kvadratmeter fordelt på sju etasjer

Utbygger: Serneke Group

Inneholder blant annet: Fotball-, håndball- og tennisbaner, innendørs skianlegg med 1,2 kilometer lang løype, skadeklinikk, grunnskole og gymnas med idrettsfag, spa, restaurant, kafeer og barer, treningssenter og gode hotell- og konferansefasiliteter.

Les mer på nettsiden Goteborgsnyaarena.se

First Hotel Kviberg Park & Conference

Åpner: 10. juli 2015

Antall rom: 121

Antall konferanserom: 8

Inneholder i tillegg restaurant og bar

Avstand fra Göteborgs sentralstasjon: Åtte minutter

First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 57 hoteller en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. Hotellkjedens målsetting er å tilby sine gjester kvalitetsopplevelser gjennom individuelle valg. Alle hotellene er unike når det gjelder stil, atmosfære og design og er sentralt plassert i Sverige, Danmark og Norge.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS