Thief Performance Kjelling
Thief Performance Kjelling

Kjelling starter Thief Performance

Kristian Kjelling starter treningskonseptet Thief Performance, som åpnes på Tjuvholmen til sommeren. Håndballkjendisen vil både lede og eie det nye treningssenteret, som vil samarbeide tett med The Thief.

Publisert

Kristian Kjelling starter Thief Performance til sommeren. Til venstre hotelldirektør på The Thief, Jarle Moen.

– Etter 14 år som profesjonell håndballspiller i Spania og Danmark har jeg lagt ned noen tusen treningstimer. Jeg vet hva som fungerer. Jeg vet hvordan man skal trene og hvem man bør bli trent av for å bli best. Thief Performance vil ikke bli et lavterskeltilbud, men et tilbud til de som ønsker å utfordre seg selv. Et konsept Norge ikke har sett maken til, sier Kristian Kjelling, eier og daglig leder i Thief Performance.

Bruker også omgivelsene

Kristian Kjelling. (Foto: Aksel Jermstad)

Med plassering i ett av Oslos mest attraktive lokaler på Tjuvholmen vil Kristian Kjelling tilby funksjonell trening, bygget på kvalitet og ekspertise. Med god plass til å utfolde seg fysisk, og oppnå resultater.

– Thief Performance skal ta i bruk utearealene på Tjuvholmen som treningsarena. Vi skal bruke omgivelsene som treningsapparater, og egen kropp som vekter. Med veiledning fra Norges ypperste treningseksperter. Vi kommer til å tilby et begrenset antall medlemskap, slik at vi sikrer tett oppfølging, gode treningsopplevelser og størst mulig utbytte av tiden du trener, sier Kjelling.

Samarbeid med The Thief

Thief Performance.

Lanseringen av Thief Performance markerer også starten på et unikt samarbeid med hotellet The Thief på Tjuvholmen.

– Så vidt vi vet er det første gang et hotell i Europa kan tilby et slikt konsept til sine gjester. Kombinasjonen av The Thief og Thief Performance gir en fantastisk mulighet til å bygge Tjuvholmen som en destinasjon for urbane helse-, spa- og velværeopplevelser. Vi tror tilbudet blir tatt vel i mot av både våre norske og internasjonale gjester, sier hotelldirektør Jarle Moen.

Byggearbeidene er i fullgang i de 375 kvadratmeter store lokalene i Tjuvholmens tidligere besøkssenter. Thief Performance vil bli noe av det første besøkende møter når de ankommer Oslos nye velværeoase.

Eies og ledes av Kjelling

Thief Performance holder til på Tjuvholmen.

– Det blir et etterlengtet tilskudd til Tjuvholmen og lokalmiljøet. Kjelling, med det navnet han har og den kunnskapen han har om trening og trender, tror jeg vil vekke interesse utenfra også, sier Olav Selvaag i Selvaag Eiendom.

Thief Performance åpner dørene sommeren 2015, og vil bli eiet og ledet av Kristian Kjelling.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS