Horeca omslag 01 15
Horeca omslag 01 15

Årets første utgave av Horeca på vei

Årets første utgave av magasinet Horeca er nå på vei til abonnentene. Her kan du blant annet lese mer om årets vinner av ærverdige Grand Hotel, om Norges Bocuse’dOr-triumf i Lyon i januar og om kantineselskapet De 3 Stuer.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 1 2015. (Foto: Grand Hotel/Impulsfoto.no/ Layout: Tove Sissel Larsgård)

Grand Hotel står for noe helt spesielt, og det 140 år gamle og tradisjonsrike hotellet i Oslo fornyer seg stadig i kampen om gjestene. Nå er mange av rommene og suitene renovert og pusset opp. Over en seksdel av de 292 rommene, eller nøyaktig 54 av rommene, er suiter, og flere av dem er kjente langt utenfor Norges grense.

Les mer om suitehotellet Grand Hotel i magasinet Horeca, nummer 1 2015

Norsk kokketriumf

Ørjan Johannessen utførte trolig den sterkeste norske kokkeprestasjonen noen sinne da han vant Bocuse d’Or i januar.

Han er riktignok den femte norske vinneren av Bocuse d’Or, men nivået er nå blitt ekstremt høyt. Konkurransen om pallplassene er blitt hardere og hardere, og flere av landene legger mer og mer ressurser i å nå toppen.

Les mer om Ørjan Johannessens Bocuse d’Or-bragd i lederen og over flere sider i Horeca nummer 1 2015

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

De 3 Stuer fester grep i Oslo

Det begynte som et lite kafé-selskap i Trondheim, som etter hvert satset videre på kantinedrift og personalrestauranter. Nå er også De 3 Stuer i ferd med å feste et grep i Oslo-regionen.

I oktober åpnet De 3 Stuer én personalrestaurant i Silurveien på Ullern i Oslo. 700 til 800 personer skal serveres daglig. Like etter nyttår åpnet kantineselskapet nok en stor personalrestaurant, denne gangen i Kaibygg1 på Aker Brygge.

Les mer om De 3 Stuer i Horeca nummer 1 2015

Hedmarks restaurantkonge

Sakte men sikkerhet har gründeren Hai Hang etablert seg med fem restauranter på Hedmarken (den sjette er nå på gang i Brumunddal, ble kjent etter at bladet gikk i trykken).

Nå samlokaliserer han en vesentlig del av kjøkkendriften for bedre å nyttiggjøre seg råvarene og dermed også styrke selskapenes økonomi. Les mer om Hai Smaksopplevelser i dette nummeret, der også Hai Hang er portrettert.

Vil gjøre Norge sunnere

Alma Norge på Årnes i Akershus har i løpet av de siste årene blitt en av de mest markante leverandørene av økologiske og allergivennlige mat- og drikkevarer i Norge.

Selskapet vokser seg stadig større. I fjor passerte omsetningen 210 millioner kroner, noe som var en økning på 19 millioner kroner fra året før.

Les mer om Alma Norge i magasinet Horeca, nummer 1 2015

Nordens største potetpakkeri

Nordens største og Nord-Europas mest moderne potetpakkeri, som holder til på det vesle stedet Grinder i Grue kommune i Solør, lanserer 10-kilos gourmetpakninger for storhusholdningsmarkedet. I første omgang lanserer Solørpotet, Finnskogpotet og Mandelpotet i 10-kiloskasser.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Typebedrift – Grimstad Vertshus

Videre er Grimstad Vertshus vår typebedrift i dette nummeret. Du kan også lese en større reportasje fra Grüne Woche i Berlin, om vin fra Piemonte (Gattinara Nervi), om Østlandske Storhusholdning, om en ny personalrestaurant i Vika og en reportasje fra Equip’Hotel i Paris i tillegg til mange andre små og mellomstore artikler.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Norden Rundt, Verden Rundt, Produkter, Bransjejus og Bransjekalender.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS