Thon Hotels og First Hotels
Thon Hotels og First Hotels

First og Thon Hotels styrker samarbeidet

First Hotels og Thon Hotels viderefører samarbeidet, og lanserer Business Deal, et konsept som skal være skreddersydd for små og mellomstore bedrifter.

Publisert

Hotellkjedene har de siste fem årene samarbeidet om salg, distribusjon og markedsføring, og med relanseringen av Business Deal styrkes relasjonen ytterligere.

Spesialdesignet for små og mellomstore bedrifter

«Tilbudet er spesialdesignet for små og mellomstore bedrifter i Skandinavia og gir blant annet medlemmene mulighet til full rabatt fra første overnatting uten videre kjøpsforpliktelser», heter det i en pressemelding.

– Samarbeidet med Thon Hotels fungerer utmerket, men den store vinneren i relanseringen av Business Deal er bedriftskundene våre. De kan nå velge mellom 125 hoteller på 80 destinasjoner over hele Skandinavia til gunstige priser, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Mye å spare

Hvis du er tidlig ute, kan du som Business Deal-kunde spare opp til 21 prosent på ordinær rompris fra første booking.

– Det unike med Business Deal-konseptet er at kundene får rabaterte priser fra første hotellbooking og at det ikke er noen krav om volum eller bindingstid, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Han trekker også frem at du alltid er garantert laveste tilgjengelige pris og har mulighet til å kansellere bookingen – en fleksibilitet mange forretningsreisekunder ønsker.

Stort nettverk

Administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Det er særlig i Skandinavia de to kjedene har en ledende posisjon, men begge har også hoteller utenfor Norge, Sverige og Danmarks grenser. Mens First Hotels nylig lanserte et nytt hotell på Island, så har Thon Hotels flere hoteller i Belgia og Nederland.

Til sammen har vi et godt nettverk; vi er representert i alle de store byene i Norge og Skandinavia. I tillegg kan vi tilby kundene våre et av Islands beste hoteller, mens Thon Hotels er godt etablert i Brussel og Rotterdam, sier Ingdal.

Business Deal

Rabatt fra første booking

Ingen bindingstid

Ingen volumkrav

Garantert lavest pris

Mulighet til kansellering

Bonuspoeng

Les mer om Business Deal på Firsthotels.no eller Thonhotels.no

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS