Smelteverket003
Smelteverket003

Norges lengste bar i nye fjær

Nylig lanserte Smelteverket ved Vulkan i Oslo en helt ny meny. Menyen er en samling småretter som legger grunnlaget for en ny sosial spiseopplevelse. Dessuten har baren fått en egen trone, og en påfugl ved navn Alphonso.

Publisert

Smelteverket på Vulkan i Oslo.

Med ny medeier og nye ideer kommer Smelteverket ved Vulkan og Akerselva starter baren, der du finner Norges lengste bardisk, det nye året med forfriskende forandringer.

Steffen Mussche-Johansen og Dimitri Yogaratnam med påfuglen Alphonso.

– Blir lengre i baren

– Hos oss vil du finne alt fra live musikk og quiz på ukedagene, til ny barmatmeny og ølsmaking, sier medeier av Smelterverket, Steffen Mussche-Johansen.

– Mange kommer hit for å starte turen på byen. Da får de mat og drikke på et trivelig sted. Men vi ser ofte at folk blir sittende utover kvelden fremfor å dra videre. Folk trives, og nå er maten i seg selv en grunn til å komme, fortsetter han.

Påfuglen Alphonso

Dimitri Yogaratnam har vært med siden starten, og sier at nå har Smelteverket funnet seg selv. Det er derfor stedet har fått med Alphonso på laget.

­

Saken fortsetter under bildet

– Påfuglen er et symbol på vitalitet, selvtillit og beskyttelse. Dette er viktige verdier for Smelteverket, og gjenspeiles i det Smelteverket skal være. I tillegg til å være en av Oslos mest atmosfæriske barer, og den beste gastropuben i byen, har man nå komplettert opplevelsen med quizer, konserterog stand-up show. Dessuten er det mulig å bruke Smelteverket til work-shops, seminarer, bransjetreff og pressekonferanser for opptil 200 mennesker, sier Dimitri Yogaratnam.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS